Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Az biztos.
Atomból megvettem az American Patriot, Mothman, Black rider (skin), Nukashine, Garrahan paint jobokat és most a Blackbird is. De ezzel most már leállok, így is szeretek mindenféle PA szettet az inventorymban tartani de hát olyan súlya van.
Csak a black rider és blackbird van használatban most. A BOS festés gyűjteményemre is büszke vagyok, de még az se néz ki ilyen jól mint ez a kettő.Ja, hogy valami on is legyen, szereztem egy Ultracite Gatling Laser-t, ezt legendary verzióban csak a purveyor dobja loot táblán még nincs rajta, és papíron több dps-t tol mint a .50cal gépágyúm, de érezhetően nem működik az armor penetration az ilyen energia fegyvereken, ezt remélem idővel majd fixelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Atomból megvettem az American Patriot, Mothman, Black rider (skin), Nukashine, Garrahan paint jobokat és most a Blackbird is. De ezzel most már leállok, így is szeretek mindenféle PA szettet az inventorymban tartani de hát olyan súlya van.