Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Az biztos.
Atomból megvettem az American Patriot, Mothman, Black rider (skin), Nukashine, Garrahan paint jobokat és most a Blackbird is. De ezzel most már leállok, így is szeretek mindenféle PA szettet az inventorymban tartani de hát olyan súlya van.
Csak a black rider és blackbird van használatban most. A BOS festés gyűjteményemre is büszke vagyok, de még az se néz ki ilyen jól mint ez a kettő.Ja, hogy valami on is legyen, szereztem egy Ultracite Gatling Laser-t, ezt legendary verzióban csak a purveyor dobja loot táblán még nincs rajta, és papíron több dps-t tol mint a .50cal gépágyúm, de érezhetően nem működik az armor penetration az ilyen energia fegyvereken, ezt remélem idővel majd fixelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁS JÁTÉKKONZOLOK ÉS KONTROLLEREK FELVÁSÁRLÁSA
- !BONTATLAN! Ghost of Yotei collector s edition!
- Nintendo Switch V2 Konzol, Fekete Színben, Dobozában, Újszerű
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- Sony PULSE Explore vezeték nélküli fülhallgató - 1 hónapos!!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Acer LED monitor (B247Y)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Atomból megvettem az American Patriot, Mothman, Black rider (skin), Nukashine, Garrahan paint jobokat és most a Blackbird is. De ezzel most már leállok, így is szeretek mindenféle PA szettet az inventorymban tartani de hát olyan súlya van.