Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
Toltam én is, pár órát, bár fallout fan vagyok, még nem győzött meg, igaz én inkább a sp felől közelítettem meg a dolgot. A béta időszakot kipörgetem, aztán megvárom ha kijött, és vannak a véglegesről vélemények, ha nagyon tré lesz, akkor előbb a New California modot pörgetem ki.
az npc-k hiányát sajnálom, mert pár sokat dobott volna az egészen, de majd megjelenés után okosabbak leszünk, csodát persze nem várok, viszont ha javulni tud valamennyit, akkor már megfontolás tárgya lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest