Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Eddigi tapasztalatok.
A megnyírbált TSE még így is nagyon jó, bár elég pontatlan és most már számít, hogy a töltények is találjanak, ne csak a robbanások. Mintha gyorsabban is csökkenne a fegyver kondíciója, lehet a kilőtt lövedékek duplán roncsolják a fegyvert.
Közelre, nagy célpontra, háromnál több ellenségre tökéletes a TSE .50cal, de nagy átlagban a BE .50cal-t használom, ugyanis jóval pontosabb, annyi hogy az életmet a felére csökkentettem, tehát a másik fele sugárzás.
Ezt a nagy nertfelést amúgy jól ellensúlyozhatták volna, ha kevesebb material, ammot craftolni, úgyláttam sok embernek ez a legnagyobb baja sokat kell farmolni alapanyagért. Ha csak fele annyiba kerülne egy egy adott lőszerfajta, szerintem mindjárt nem lenne baj, hogy kevesebbet sebeznek a fegyverek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Borderlands 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ELADVA! Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest