Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- OLED TV topic
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- LG LCD és LED TV-k
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Találkozott valaki azzal, hogy a karaktere egyszer csak elkezd sebződni a semmitől? Épp lopakodok az erdőben, sehol senki, elkezdek nyögni, és szépen megy le a HP. Negatív stat nincs, nem ettem mérgezőt, nem vagyok éhes, szomjas, ellenfél nincs sehol a közelben, minden tiszta béke, és meghalok kb fél perc alatt. Ha állok egyhelyben akkor is, ha elkezdek sétálni meg futni, mintha valami láthatatlan erő visszalökne csak úgy, bármerre lépnék - hacsak nem a láthatatlan ember szórakozik, nem tudom ezt mire vélni. Meghaltam, visszaspawnoltam, kb. ugyanez. Táska felkap, iszkiri. Valami ott nem stimmelt. Fél óra játék, majd megint ugyanez egy teljesen elhagyatott helyen.
Nagyon frusztráló, eddig ilyen gondom nem volt, most az elmúlt másfél órában háromszor is. A karaktert teljesen átnéztem, nem hat rá semmi, környezeti tényező, sugárzás, semmise, vagy nem jelzi a játék..

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest