- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Fallout 4 kiegészítő: Season Pass Ez micsoda?
Gondoltam megint ránézek változott-e az ára a régóta várt játékomnak és akkor dobta ki ez a kereső.Lehet volt már,akkor bocsi,nem olvastam vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Milyen routert?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Filmvilág
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondoltam megint ránézek változott-e az ára a régóta várt játékomnak és akkor dobta ki ez a kereső.Lehet volt már,akkor bocsi,nem olvastam vissza.