Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Oké, akkor a kockák mind 100 kilós titánok, hát hogyne...
Szeretem, amikor valaki a saját képére és elképzelései szerint szeretné formálni a valóságot, csak hát ezzel az a baj, hogy a valóság független dolog attól, amit te képzelsz. A kockák többsége szánni való, szélsőséges helyzetekben bizonyosan életképtelen figura, ha tetszik ez neked, ha nem, ha illik ez a játékos projekciódba, ha nem. Az meg, hogy valaki 100+ kilós, nem feltétlenül azt jelenti, hogy valós ereje is van bármihez... Én sem vagyok egy morzsácska - mielőtt még valaki azzal jönne, hogy fú, biztos valami ropi írogat ide. Láttam már elég kockát, informatikust az életben. Ha van olyan embertípus, amelyik a potenciális áldozat kategória, akkor ők azok. Mindig sajnáltam ezeket a figurákat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szeretem, amikor valaki a saját képére és elképzelései szerint szeretné formálni a valóságot, csak hát ezzel az a baj, hogy a valóság független dolog attól, amit te képzelsz. A kockák többsége szánni való, szélsőséges helyzetekben bizonyosan életképtelen figura, ha tetszik ez neked, ha nem, ha illik ez a játékos projekciódba, ha nem. Az meg, hogy valaki 100+ kilós, nem feltétlenül azt jelenti, hogy valós ereje is van bármihez... Én sem vagyok egy morzsácska - mielőtt még valaki azzal jönne, hogy fú, biztos valami ropi írogat ide. Láttam már elég kockát, informatikust az életben. Ha van olyan embertípus, amelyik a potenciális áldozat kategória, akkor ők azok. Mindig sajnáltam ezeket a figurákat...