Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Kifutottam szerkesztési időből.
Disenchant a Deckbuilder jobb oldalon Crafting fülnél található. Van opció plussz lapok disenchantolására, illetve ha rákeresel egyenként törögetheted. Az arány ugyanaz, mint hsnél, legendaryból epicet, epicből raret, rareből commont csinálhatsz.
Péntekenként van patch nap, amióta én játszok a mostani volt az első, hogy nem volt komoly buff/nerf/rework, olyankor 1 héten keresztül lehet teljes áron törni a nerfelt/reworkolt lapokat.szerk.: A másik indok, amiért megéri ezzel játszani minden más kártyajátékkal szemben az, hogy a devek mind god rank játékosok, akik pontosan látják a metát és egy hét alatt tudnak buffokat/nerfeket/reworkot eszközölni, ha egy-egy lap problémás. Egy héttel ezelőtt még tízből kilenc pakli y rush volt, ma már egyet sem találni, mert az erős lapokat visszahozták átlagos szintre, így meg nem éri meg vele foglalkozni, be is lassúlt a meta egykettőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest