Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrome.
De kikapcsoltam a reklámblokkolót is, meg az I don't care about cookiest is.
És mindegyiknél kétszer is kattintottam, ezért írtam, h legalább hatszor meg fogják kapni. -
-
Üdv!
https://www.facebook.com/help/contact/837980354337486
Ezt ha kitöltöm és beküldöm, akkor a "Küldés" gombra katintva nem jön valami izé, h befogadtuk, vagy felugró ablak, vagy bármi?
Semmit se reagált, honnét tudjam, h elküldte egyáltalán?
Vagy direkt ilyen, h ha legalább 5x, 10x rákattintok, mert semmi se történt, akkor bosszúból, amiért ötször-tízszer elküldtem, és ötször-tízszer megkapták, már nem is reagálnak, mert neveletlenségnek, tiszteletlenségnek tekintik?Hát legalább sötétülne el az oldal egy másodpercre, vagy akármi, ekkora fxszságot. Ne mondja már nekem senki se, h ezt nem direkt csinálták így, h visszajelzés nuku.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest