-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
1 érdekes kérdésem lenne a messengerrel kapcsolatban, van valamiféle mód arra hogy korlátozzam mások miket tudnak nekem küldeni, vagyis hogy pl ne tudjanak képet vagy linket küldeni csak szöveget, akár külső kiegészítő feltelepítésével, vagy bármi szóba jöhetne, létezik erre valami megoldás? -
Kékes525
félisten
válasz
Viktor0610 #28797 üzenetére
Gyorsan belenéztem, de nem, még ez alapján sem. Másrészt a közlemények is belekevernek a rendezésbe, mert azokat előrébb teszi úgy általában, de nem mindig. Számomra nagyon kaotikusnak tűnik.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Viktor0610 #28795 üzenetére
Bosszantó hibákkal van teli a Facebook. Az átlagfelhasználónak nagyon nehézkes. Például lehetetlen időrendbe rendezni a bejegyzéseket. Úgy van nálam beállítva, de összevissza látom azokat. Ráadásul adminisztrátorként sem tudom megtenni. Másrészt az sem tudtam megfejteni, hogy időnként miért lassul le nagyon nagy mértékben. Ráklikkelek valamelyik értesítésre és nem visz oda, ahol az van. Sokszor a hozzászólás írása is nehézkes, mert összevissza ugrál a kurzor. Ez nem hiszem, hogy böngésző hiba, mert akkor ennek a hibának állandóan kellene jelentkeznie. Egyes linkeket sem lehet rendesen beletenni...
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Viktor0610 #28793 üzenetére
Ezt hogy érted? Hova kellene tennem?
-
-
Kékes525
félisten
Hogy lehet space-t tartalmazó linkeket beletenni a Facebook hozzászólásokba? A spce után következőt levágja.
https://www.facebook.com/groups/221394242681219/search/?q=Pfizer mellékhatás
A mellékhatást levágja. -
Simivok
senior tag
Sziasztok
A messenger oda a felső sorba mi alapján rakja ki az embereket? Illetve ha én látok ott valakit, én is ugyanúgy ott vagyok ott neki? Mert pl frissen feloldottam vki tiltását, és azóta kidobja nekem, pedig nem is vagyunk ismerősök, gondolom ő is lát ott engem mert csomót beszéltünk tiltás előtt...Előre is köszi a választ!
-
Pityu.
nagyúr
Mitől van az,hogy ha megnyitom az összes értesítést tehát bejön középen az össze értesítés és rá kattintok bármelyikre ugye ha bejön az oldal az értesítések sáv nem a szélén egy negyed helyet foglal el mint eddig hanem kitakarja a képernyő felét majdnem és így félig látom a megnyitott bejegyzést.Tegnap óta tapasztalom de minden böngészőben másnak is van ilyen problémája?
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #28776 üzenetére
Ok, azt hittem, hogy inkább ide való.
-
psg5
veterán
Üdv!
Pár napja (céges facebook profil) a posztok elérésének száma drasztikusan csökkent. A like-ok száma közel azonos, ezért úgy tűnik eljut ugyanúgy, ugyanannyi helyre, így arra gondoltam, hogy lehetséges, hogy valami új algoritmus dolgozik és máshogy számolja egy ideje a poszt eléréseket? Vagy én elállítottam valamit?
Köszi előre is. -
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Mobilon, hogy tudom beállítani, hogy több chat fej is megjelenjen egymás mellett a Messenger fejlécén? Továbbá, hogy a chat partnerek megjelenjenek a kijelzőn, ha másik alkalmazásra megyek?
Ezt egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro-n (android 10) és egy Samsung J5-n (android 9?) így működik, de a Samsung A12-n (android 11) nem találom ezt a beállítást. "Megjelenítés legfelül", "Kép a képben" be van állítva. -
AssAssynn
őstag
Egy általam kezelt oldalra (nem a személyes profilomra), hogyan lehet telefonról fényképeket egy adott fényképmappába feltölteni?
-
plman
tag
sziasztok, nem tudom, hogy csak nálam csinálja-e a fb, de olyan 3-4 napja a fényképek nem jelennek meg hanem "lehet,hogy egy kép erről: ....." szöveg jelenik meg különböző színű hátterek előtt. Asztali gépről van szó, (win10+firefox) valamit frissítenek rajta és ezért csinálja? Vagy csak le van terhelve az oldal? vagy valamit újjítottak és a beállításokban kell valamit ki-be kapcsolni setleg? más oldalakkal nincs semmi probléma.
mobilon egyébként gond nélkül betöltődik minden fotó vagy videó, de számítógépen kb semmi csak a fent említett szöveg, vagy még az se. -
DJango19
csendes tag
Hello. Az a bajom, hogy van 2 ismerősöm akiknek nem tudok, se üzenetet, se hívást indítani. Nem vagyok tiltva meg semmi. Mi lehet a baj? Azt írja nem fogad se hívást se hang üzenetet. A másiknál simán hogy valami baj van. Köszi a válaszokat?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Facebook oldalról, hogy tudok bejegyzést továbbítani? Néha rákattintva link jelenik meg a címsorban, néha viszont meg semmi. pl. ezen az oldalon, mi a linkje a Anglia visszavár 🇬🇧 – Újrainduló Wizz Air járatok ✈️ bejegyzésnek?
-
Ez a topik a Facebookkal, mint oldal foglalkozik.
Appal kapcsolatos kérdések az Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikba mehetnek. -
erzol
őstag
Sziasztok!
Xiaomi mi 11i miui 12.5
Semmilyen formában nem kapok értesítést se a facebook se a messenger alkalmazástól.
Minden létező helyen engedélyeztem mindent a telefonban és az appokban is.
Mi lehet a megoldás? -
válasz
Ga3rieL #28753 üzenetére
Tehát ismét: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik.
-
Ga3rieL
senior tag
oké értem, de akkor is ha áthúzom jobbra a csetfejet, 1 bizonyos helyre, és el engedem, akkor ott van, és akkor azt hiszem megjegyezte az utolsó pozit, és ott marad. utána bezárom, lehúzom, és amikor ujra ir valaki, megint csak ott jön elő, ahonnan elvettem,hogy ne ott legyen. kicsit ez nagyon idegesítő nekemm
. valaki valami megoldást rá esetleg?:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Sorozatok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest