Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
sziasztok, kis segítség kellene, mert már kihullik az a kevés hajam is ami még van.
telóról hibátlanul megy a face, az asztali gépemre meg be sem tudok lépni:
beirom az emailt és az az üzenet, hogy ehhez nincs hozzárendelve felhasználó.
a telón meg nem tudom megnézni a jelszavam ami a belépéshez kell.
ugye a jelszóemlékeztető meg nem müxik.
van erre valami megoldás?
vagy csináljak egy teljesen új regisztrációt? /ha ez a megoldás akkor soha nem lesz többé face-m/ -
marec1122
senior tag
sziasztok!
próbálok bejelentkezni facebook-ra de nem lehet. először a cookie elfogadását kéri. ha elfogadom visszadobja. töröltem a cookie kat de úgy is csinálja. kipróbáltam ezt az "i dont care cookies" bővítményt de úgy amikor beakarom írni az meail címem nyom egy frissítést az oldalra. Van valami megoldás vagy a facebook elintézte hogy ne lehessen használni?
-
Ga3rieL
senior tag
Heló,.
Hogyan lehet 1 üzenetnek leghamarabb eljutni a legelejére, a legelső mondathoz amikor beszélni kezdtünk?
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én kikapcsolnám... Ha visszaolvasol a topikban láthatod az okát is...
Ha van egy megfelelően erős jelszavad és odafigyelsz szükségtelen... -
-
törölt tag
Már több alkalommal kaptam ilyen http://zdexnksflph0m.bar.... jellegű linket, ezeket valami bot küldi vagy biztonságosak? Nem kattintottam rá, nem szokásom minden szarra rányomni.
-
Gabe81
tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Sziasztok!
Megoldódott. A belépéskor kiválasztottam, hogy problémába ütköztem, és kitöltöttem egy adatlapot + elküldtem egy képet a személyimről, és 2 nap alatt megoldották. Kaptam egy ideiglenes kódot amivel beléphettem, most már működik. Kicsit várok és kapcsolom is ki a kétlépcsőst....
Üdv,
Gábor -
attiati
veterán
FB csoportot saját név alatt szokás létrehozni?
Például ha összejön később több 1000 tag, akkor is saját nevem alatt futna?
Vagy van erre célszerű megoldás? -
Zin
őstag
Vki ha esetleg torli stb beszelgetest hogyan tudom vissza keresni?
-
törölt tag
Hali.
PC-ről a 25 Megás videó korláttal lehet valamit kezdeni Messengerben? Ha telefonról küldöm el akkor az 500 Megás videó is átmegy, ebben mi a logika így?
-
djmisi123
csendes tag
Sziasztok, van egy facebook oldalam, ahol beállítási problémákba ütköztem. Maga az oldal mozi jellegű lenne. Láttam és próbáltam más oldalakon, ha a saját profilomban megjelölöm az oldalt konkrétan bejelentkezek az oldalra akkor az adott oldalon megjelenik kivel vagyok a moziban mit nézünk hányan vagyunk még fényképet is megjeleníti. Konkrétan mintha az adott oldal adminisztrátora tette volna ki. Egyszerűen nem találom hol lehet ezt beállítani. Konkrétan már majdnem mindent be kapcsolatam engedélyeztettem, de igy sem akar működni. Az nem lehetséges a régebbi verzióban lehetett ilyet csinálni? Aki tud segítsen köszönöm.
-
Gabe81
tag
Sziasztok!
A facebook fiókomhoz kétlépcsős azonosítás van beállítva. Tegnap factory reset volt a telefonomon, és azóta nem tudok belépni, mert a authentikátor nem működik. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik az, hogy androidon a messenger el sincs indítva, azonban mikor felcsatlakozik a wifire/mobilnetre a teló, akkor jönnek az értesítések, hogy jóskapista 48 üzenet stb?
Ha egyszer nem is fut az alkalmazás? 
Köszönöm szépen!
-
Ga3rieL
senior tag
hiába, kapcsolom ki az ublock-t azon az oldalon, akkor is csinálja
-
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Üdv,
Ez nem segít(téma összefoglaló)?:
"A cookie figyelmeztető üzenet eltüntetése:
Firefoxra: I don't care about cookies
Chrome-ra: I don't care about cookies" -
Ga3rieL
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ublock origin van, de eddig pár nappa ezelőttig nem volt ez, és a chrome-ba is csinálja.
-
-
Ga3rieL
senior tag
Heló,
valaki tudna segíteni hogy mi történt az fb oldallal hirtelen? kijön 1 ablak hogy sütiket és kukit elfogadni, és hiába akceptálom, vissza előjön és nem birok bejelentkezni. ez jelen van edge-ben és a chromeban is. valaki valami ötlet? előre is köszönöm a helpet

-
Egy Fb csoporthoz lehet létrehozni chat-et, ahol meg lehet beszélni dolgokat? Szobát sikerült csinálni, de az videóhívást csinál.
-
-
flash-
veterán
Sziasztok
Az hogy van hogy android facebook appal letoltott képek van hogy a pictures/facebook, van hogy a dcim/facebook mappába kerulnek?
Előbbit a galéria nem is hozza ki, ugy kell fajlkezeloben megkeresni.
Tudja valaki a megoldast? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Kb két hónapja először belefutottam egy olyan problémába (azóta rendszeresen) hogy a gépem a facebook videók lejátszása alatt újraindul. Sehol máshol nem csinál ilyet, csak ott.
A gép elég régi, nem is használom másra csak netezésre. Évekig nem volt probléma vele.
Tudnátok esetleg tanácsot adni a megoldásra, vagy esetleg annyit hogy ezt mi okozza? -
Psychopeti
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Működik. De nem tudok mégse belépni, mert ezt írja ki. Mi a fene ez??

-
F.B.I.
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az működik. Mindenki mástól átmegy. Most töröltem a beszélgetést, wifi ki-be kapcsolás volt, gyakorlatilag megjavult. Azért köszönöm.
-
-
F.B.I.
veterán
Üdv, kis segítség kellene, nem bírok rájönni a problémára, az asszony meg kiidegel vele: androidos telefon, minden is frissítve. Egyetlen barátnőjének nem megy át az üzenet, csak üres karika, amit neki küld a barátnője, az egyből megjön. Mindenki másnak élmény az üzenet és visszafelé is jó minden, csak ez az egy ember felé.
Megoldás?
-
Sziasztok. Par oldalt visszaolvastam, de nem talalom amit keresek. Inkabb megkerdezem, es elnezest ha mar volt
Szoval, hogyan tudom azt megtenni, ha idovonalon letrehozok egy bejegyzest, de azt akarom, hogy ne tudjak megosztani az ismeroseim? Szoval a lenyeg az, hogy azt akarom, hogy az ismeroseim lassak, de nem szeretnem, hogy valamelyik ismerosom megossza, es evvel olyanok is lathassak, akik nem az en ismeroseim!
Koszonom
-
válasz
Psychopeti
üzenetére
Ez a link működik: https://www.facebook.com/dating?
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a mobilon lévő facebook-os társkeresővel mi lehet? Mert töröltem a profilomat hogy elölről kezdjem majd az egészet ismét és azóta nem látom sehol sem...
Köszi a segítséget előre is!
-
Archivált bejegyzést vissza lehet állítani?
-
törölt tag
Itt az első két opció között mi a különbség amúgy?
-
válasz
flash-
üzenetére
A Facebookra való feltöltéskor a fényképeidet automatikusan átméreteződik.
Próbálkozz az alábbi tippekkel, hogy fényképeid a lehető legjobb minőségben jelenjenek meg a Facebookon:
Méretezd át a fényképedet az alábbi támogatott méretek valamelyikére:
- Normál fényképek: Legfeljebb 2048 képpontos szélesség
- Borítóképek: 851 képpont x 315 képpont
- A képet JPEG formátumban, sRGB színprofillal mentsd. -
flash-
veterán
A facebookra való kép feltöltésben(idővonalra) tudna valaki segíteni?
felrakok egy nem pixeles álló formátumú képet és az az idővonalon láthatóan eléggé pixeles.
van valami olyan hogy megfelelő képpontúnak kell lennie a vízszintes vagy a hosszabb oldalnak? és ha igen mik ezek a méretek?egyéb ötlet? -
totron
addikt
válasz
MadGame
üzenetére
Elszürkítve ott van a többi is, megszolíthatóak, adatlapjuk megjeleníthető, funkcionálnak, léteznek. A változás csupán vizuális.
(#28612) gabor128: a poszt alatt etaponként vagy az adott nap végén tégy fel screenshotot az útvonalkövető alkalmazásról, így frissül a megtett út, utólag is kronológiailag látható sorban a teljesítmény, az esemény.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
A FB a böngészőben újabban tényleg csak az elérhető partnereket jeleníti meg újabban?
Bocs, ha már volt kérdés, nincs időm visszaolvasgatni…
Köszönöm! -
válasz
nagysandor79
üzenetére
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Nem archiválódtak?
-
nagysandor79
aktív tag
most vettem észre , hogy a tesómmal folytatott beszélgetése folyamatosan tűnnek el. keddtől régebbi nincs meg. mi lehet a gond. vagyis a márc 25 előtti van csak meg.
-
-
gabor128
aktív tag
Üdv! Szeretnék valamit kérdezni profi FB felhasználóktól!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha telefonról létrehozok egy posztot, hogy épp itt meg itt vagyok. Ez kimegy, a többiek látják, majd később és többszöri alkalommal lehet-e updatelni úgy hogy mindig kimenjen és frissüljön és lássák a friss infót?
Arra gondolok, hogy tervezek egy kerékpár túrát és felraknám az első helységnevet, ahova elérek, majd továbbhaladva kiegészíteném, majd továbbhaladva ismét, mint valami útvonaltérkép. Pl. BP->Cegléd->Szolnok->.
Tudom hogy vannak kerékpáros útvonal követő alkalmazások, de ezt most mellőzném, mert több napra tervezném és még nem tudom előre merre fogok menni és mennyit. Ha elérnék egy nagyobb várost, akkor lehet-e frissíteni a posztot? -
Meg tudom nézni valahogy, hogy az adatlapom 1 hónapja, hogy nézett ki?
-
Ha véletlenül rákattintottam a Jelölés gombra egy profilon, de még az alatt rákattintottam a visszavonásra, amíg pörgött a kis kör (mint amikor megosztok vkivel egy postot FB-ról Messengeren, akkor egy ideig pörög a kis kör és ott van a Visszavonás, és ha rákattintok egyből, akkor nem küldi el), akkor ki lett küldve a jelölés vagy nem?
-
válasz
Angel2014
üzenetére
Vedd jóval kisebbre a nagyítást, nem jelenik meg miatta egy egész oszlopnyi rész.Nem ez a hiba, próbálgattam, és hiába "Eladó", a másik opciót választva megjelenő mezőket is várja kitölteni
Tehát először úgy kell kitölteni, mintha csak bérlésre akarnád kiadni, aztán átváltani, hogy eladás, és akkor a Tovább gomb kék marad/lesz
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze, persze, de jobb oldalt megláttam a bekapcsolt blokkolót, ez adta az ötletet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy a legegyszerűbb, ha

Nagy szerencse! Örülök, hogy sikerült megoldani.
Hupsz...