Aktív témák
-
OTIS_
tag
Én nemvagyok vevő, én csak azt szeretném megkérdezni, hogy neked csinált e olyat, hogy amikor újonnan feltelepítetted, akkor letöltött pár upgradet, aztán elkezdett ''sárgafelkiáltójelezni'', hgy a vírusdefiníciók elavultak? Nekem már 24 napnál jár a számáló amely azt számolja hogy a vírusdefeket ennyi ideje nemsikerült frissíteni. Neked volt ilyen gondod? Vagy valamit elrontottam?
-
aluser
tag
UP!!!
Mennyiért vinnétek? -
aluser
tag
UP
-
aluser
tag
UP!!!
-
aluser
tag
UP!
-
aluser
tag
UP!
-
aluser
tag
UP
-
aluser
tag
UP
-
aluser
tag
Magyar nyelvű leírás is van hozzá. (elektronikus)
-
aluser
tag
Angolul / Németül / Magyarul ... (össz.:12) nyelven lehet telepíteni a CD-ről legálisan.
''Számla van?'' Ezen mit értesz?: Kaptam-e róla számlát?
''ja és nis 2006 eng-et nem tudsz véletlen?'' Nem foglalkozom vele, csak:
Astaro / FSecure / Kaspersky / Trend Micro termékekkel.
[Szerkesztve] -
aluser
tag
UP
-
aluser
tag
UP
-
aluser
tag
Eladó: F-Secure Internet Security 2006 dobozos, bontatlan állapotban eladó. Telepítő kódmondat a dobozban.
Legális, telepítésől számított 12 hónapig fríssít, utána hosszabítást lehet hozzá vásárolni (fél áron). Ha új verzió jelenik meg (kb11-12 hó) automatikusan upgrade-lni lehet.
Tartalmaz:
-Antivirus
-Firewall
-Antispyware
-Antispam
-Szülői kontroll (pl. a gyerek mettől meddig internetezhet, milyen weblapokat láátogathat)
- + free mobile antivirus trial
[link]
Ár: 18000 Ft.
Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest