Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Persze, hogy válaszolok, de én munkában vagyok és néha kicsit kell dolgozni is.
Szóval a levegő tiszta, minden rendkívül tágas. Nagy minimum 2, de inkább háromsávos utak vannak mindenhol. Ez egyébként furcsa, hogy vannak dolgok amik nagyon kicsik és vannak amik meg nagyon nagyok. Úgy vettem észre, hogy ami közvetlenül az embereknek készült az kicsi, ami csak közvetve az nagy. Egy példa. Közvetlen pl. az ágy, asztal, lakás. Ezek kicsik. Közvetett pl. az utca (autók), épületek (lakások), ilyesmi. Talán érthető amit mondtam. Fa kb. annyi van, mint otthon. Ez egy 1000000 lakosú város és szerintem ahhoz képest elég sok, de nem tudom mert nálunk nincsen ekkora.
Mindenesetre nem szembetűnő a hiány vagy hogy túl sok van belőle. Az utcák szintén mint otthon. A jobb helyeken (pl. ahol lakom) tiszta, de vannak nagyon koszos városrészek. Ilyeneken csak átutazni szoktam. Itt vannak kóborkutyák is, de egyre kevesebben. 
A boltok nagyon sokáig vannak nyitva. Este 7-kor szinte még az összes. Ez a legjellemzőbb. Sokminden van bennük, igaz a felét sem tudom, hogy micsoda. Legalábbis kajaszinten. Egyébként nagyon hasonló ez is MO-hoz. Más a választék, mások az emberek, de nagyjából ugyanaz a norma.
A nagyonéjjeli tömeget nem tudom, de este 10-11 körül még nagyon sokan mászkálnak az utcákon.
Na látod mennyit kérdeztél? Na ezért nem tudtam olyan hamar válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval a levegő tiszta, minden rendkívül tágas. Nagy minimum 2, de inkább háromsávos utak vannak mindenhol. Ez egyébként furcsa, hogy vannak dolgok amik nagyon kicsik és vannak amik meg nagyon nagyok. Úgy vettem észre, hogy ami közvetlenül az embereknek készült az kicsi, ami csak közvetve az nagy. Egy példa. Közvetlen pl. az ágy, asztal, lakás. Ezek kicsik. Közvetett pl. az utca (autók), épületek (lakások), ilyesmi. Talán érthető amit mondtam. Fa kb. annyi van, mint otthon. Ez egy 1000000 lakosú város és szerintem ahhoz képest elég sok, de nem tudom mert nálunk nincsen ekkora.