Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sidaries

őstag

válasz gyurc #138 üzenetére

Persze, hogy válaszolok, de én munkában vagyok és néha kicsit kell dolgozni is. :) Szóval a levegő tiszta, minden rendkívül tágas. Nagy minimum 2, de inkább háromsávos utak vannak mindenhol. Ez egyébként furcsa, hogy vannak dolgok amik nagyon kicsik és vannak amik meg nagyon nagyok. Úgy vettem észre, hogy ami közvetlenül az embereknek készült az kicsi, ami csak közvetve az nagy. Egy példa. Közvetlen pl. az ágy, asztal, lakás. Ezek kicsik. Közvetett pl. az utca (autók), épületek (lakások), ilyesmi. Talán érthető amit mondtam. Fa kb. annyi van, mint otthon. Ez egy 1000000 lakosú város és szerintem ahhoz képest elég sok, de nem tudom mert nálunk nincsen ekkora. :) Mindenesetre nem szembetűnő a hiány vagy hogy túl sok van belőle. Az utcák szintén mint otthon. A jobb helyeken (pl. ahol lakom) tiszta, de vannak nagyon koszos városrészek. Ilyeneken csak átutazni szoktam. Itt vannak kóborkutyák is, de egyre kevesebben. :)
    A boltok nagyon sokáig vannak nyitva. Este 7-kor szinte még az összes. Ez a legjellemzőbb. Sokminden van bennük, igaz a felét sem tudom, hogy micsoda. Legalábbis kajaszinten. Egyébként nagyon hasonló ez is MO-hoz. Más a választék, mások az emberek, de nagyjából ugyanaz a norma.
    A nagyonéjjeli tömeget nem tudom, de este 10-11 körül még nagyon sokan mászkálnak az utcákon.
    Na látod mennyit kérdeztél? Na ezért nem tudtam olyan hamar válaszolni. :D

Új hozzászólás Aktív témák