Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• subaruwrc

félisten

válasz Johni5 #6171 üzenetére

Na ennek apropóján akkor én is leírom a kis mini beszámolómat amihez tegnap éjszaka már nem volt cérnám.

0:15-re értem haza a session után :))

Először is örülök neki hogy ilyen viszonyban vagyok már a srácokkal hogy hármasban toltunk egy nagyon jó hangulatú bár nehézségekkel tarkított sessiont,miután az én rendszereim és én is feladtam pozitív élmény volt nézni az öregeket küzdeni a 01-gyel.

Én egyrészről AMD 1 magos illetve cedar mill celeron rendszerrel készültem de végül mindkét ( 3 ) próbálkozás kudarcba fulladt a maga részéről.

AMD-vel kezdtem amihez a cpu-t Johni5 válogatott sempron 145-je szolgáltatta amit ezúton is ismét köszönök!

Arra számítottam hogy a léggel 360 max boot ht clock nitrogén alatt feljebb tornászható de sajnos rá kellett ébrednem hogy az a lap korlátja és nem a cpu-é így hát ezzel bekorlátozott órajelekkel futott a teszt.
    A cpu fesz már 5600+-ra készülős volt aztán végül nem vettem vissza, -115°C-n elvolt 1 nyekkenés nélkül a rendszer a tesztek ideje alatt.

Ezek után nagy reményekkel vágtam neki a celeron 8ghz projektnek,( ismét :U ) de az távolról sem olyan egyszerű mint ahogy kívülről tűnhet. Csak egy vagon fesz,egy jó lap meg egy jó proci és kész is.
    Hát igen de talán hónapok óta is hajszolom de még mindig csak távolról alulról szemlélni sikerült,megközelíteni nem.

Kicsit olyan ez mint az Everest mászás.Azt sem lehet csak úgy megcsinálni hogy na odamegyek és felsétálok,ha ilyen egyszerűen működne,nem járna érte hatalmas elismerés.

7540mhz-ig jutottam relatív,celeronokhoz képest alacsony(1.88v) feszen,de 1.9v felett a lap ovp védelme véget vetett a játéknak.

Egy időre ;]

Új hozzászólás Aktív témák