- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
válasz triklin #4042 üzenetére
Első körben nem rossz.. A probléma valószínűleg a coldbug lehetett -20C alatt általában nem nagyon mentek az A64-ek, egy két kivétellel. Ergo ilyenkor a melegebb hőmérséklet lenne az ideálisabb.. Másik eset, lehet valahol levizelt a lap - olyan helyen ahol nem is látod - és produkálta ezt az anomáliát!
Következőnek olyan hardvert használj, ami kis értékű vagy tudod nélkülözni egy esetleges elhalálozás esetén! (garcsere is minimum 2 hét). S775 esetén Celeron D-t, P4-et vagy Wolfdale-t vagy új Phenom II-t ajánlanék! Itt nem kell tartanod a coldboot / coldbugtól!
További sok sikert!
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
Találtam egy nagyobb validot
2600K @ 5727Mhz
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
válasz Overlocker #3872 üzenetére
-
Overlocker
veterán
Unigine heaven, új országos rekord: 1810.425
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
Köszönöm subaruwrc & toyone!
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
Kedves külföldi barátaim régóta unszoltak, hogy csatlakozzak hozzájuk és beadtam a derekam, mivel úgysem tartoztam semmilyen csapathoz, úgy döntöttem csatlakozok ehhez a nemzetközi csapathoz, amelyik jelenleg a 3. a világon, és tartunk az ezüst felé pontokban..!
Ha nem csatlakoztam volna, akkor sem ment volna semelyik itthoni csapathoz a pontom, mivel nem voltam csapatban.. Úgymond most is egyedül csinálom tovább, annyi hogy oda is számolódnak a pontok és büszke lehetek arra hogy egy elit nemzetközi team tagja is vagyok..
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
válasz matteo_szg #3826 üzenetére
Tetszik ez a színösszeállítás, vajon miért is
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
Magyarország végül megelőzte két legnagyobb riválisát, Taiwan-t és Portugáliát, és ezzel feljött a 34. helyre, az országok közötti tuning rangsorban! Gyertek regisztráljatok, töltsétek fel saját eredményeiteket, hogy minnél előrébb jussunk!
Mindenkinek gratulálok, akik mostanában toltak fel eredményeket, így tovább!
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
Thank you all!
-
Overlocker
veterán
Tisztelt Barátaim!
Végre valahára elindult a weboldalam, itt érhetitek el:www.overclocker886.com
Az első bejegyzés: GIGABYTE 890FXA-UD7 + Unlocked X2 555 = 6882Mhz, Superpi 1M: 10.063s, 5Ghz NB
-
Overlocker
veterán
Magyarország megelőzte Taiwan-t az országok közötti listában, és azt hiszem az eddig legelőkelőbb helyen vagyunk a 35. helyen! Gratulálok mindenkinek, gyűjtsétek velünk együtt tovább a pontokat, mindössze 70 pontra vagyunk Portugáliától, azaz 34. helytől!!
-
Overlocker
veterán
válasz Overlocker #3680 üzenetére
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
Na beküldtem az eredményem..nem tudom úgy 50-el többet vártam, nem értem mi lehet a gond, igaz még csak 1 napja tesztelek a heaven-nel, a trükkökre még rá kell jönnöm..
Zsolo nem tudom ki, de köszönjük hogy beküldte az eredményét, innen is üzenem neki, hogy ha tud még javítson rajta! Felugrottunk a 10. helyre!
-
Overlocker
veterán
Oké, meglátjuk!
Küldtem eredményt, jelenleg 11.-ek vagyunk, akinek van egy GTX580-a nyugodtan beszállhat!
Ez még egy lightos eredmény tőlem, daily use rendszeremen, AMD-vel..
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
Nos, nem sok esélyt látok, de lehet még is csak be fogok szállni..
3dmark03 IGP, és 3dmark01-ben tuti ott tudok lenni, elvileg a Sandy Bridge a nyerő és talán jövőhéten lesz már procim..
E8500 jó lehet, ahhoz mondjuk kellene egy jó lap...Nekem egy régi Abit AB9 Quad-GT-m van, ami latency-ben verhetetlen, de magas fsb-t nem tud vagyis még 585 fölé nem sikerült vele mennem..
Sajnos ma hallottam hogy Achill3uS barátom külföldön lesz másfél hónapig, szóval most rá se számíthatunk :S ....pedig egyre vonzóbbá teszik a versenyt a rengeteg ajándékkal
-
Overlocker
veterán
Van a hwbot-on egy country cup.. ki az aki tudna csatlakozni?
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
Boldog Karácsonyt tuningelvtársak!
-
Overlocker
veterán
Köszönöm, toyone, Achill3uS, Tidus, adamssss!
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
So close AMD 7G...KINGPIN F1EE + Extension Kit -194,2C
Köszönet elsősorban HERR Z-nek a procira való tesztlehetőségért, illetve Achill3uS-nak a potért!
-
Overlocker
veterán
Az egésszel csak egy gond van, ez kevés, sajnos, mármint ha komoly rendezvényt szeretnék, kell mellé más is, mert sajnos nincs akkor érdeklődés ez iránt mint külföldön, sőt ott is általában Lan party mellé szervezik...én már gondolkoztam ezen többször is, persze ez az egész akkor lenne a legjobb ha nemzetközi szinten kimagasló eredményeket tudunk kitűzni és elérni...
-
Overlocker
veterán
Nos emberek Achill3uS úgy néz ki még is csak tudni jönni, így ketten leszünk kint az Asus Extreme Overclocking show-n! Livestream egyelőre nem tudom hogy kivitelezhető lesz-e..
-
Overlocker
veterán
Ez nem verseny, hanem Show és az Asus kért fel, gondolom nem véletlenül.. Ugyanígy felkérte Achill3uS-t is, de sajnos úgy néz ki ő nem tud jönni.. Sajnos a lehetőségek nem adottak egy Rampage III Extreme és 980X teszthez, így Crosshair IV Extreme és 955BE + 6870 teszt lesz egyszer, az már biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
válasz Overlocker #3535 üzenetére
-
Overlocker
veterán
Asus Extreme Overclocking Show - over@locker886 Az Asus ICL Challenge keretében - 2010.október 30. - Vác
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
Thank you adamssss, Zé_Mester, subaruwrc!
6200-ön valószínűleg menne az 1M, igaz single channel...
-
Overlocker
veterán
SPARTAA!
-
Overlocker
veterán
Köszönöm srácok!
-
Overlocker
veterán
Nyertünk a szabályok értelmében!!
Hey said: " i wanna congratz to my hungarian bros over@locker886 and Achill3uS also, they achieved to get prizes of 3nd week.
Don't forget that rule! One prize for one winner, so even Serpens13
...and ExtremeOC was the top of 3nd week, since they won prizes in previous
weeks they left the 3nd week prizes to 3. and 4. places, but they still
fight for country and overall championship" -
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
Köszönöm adamssss, toyone, Zé_Mester!
Hát sajnálom hogy nem lettünk az élen, pedig az hittem sikerül már megtörni az Irán uralmat..de hát nem jött össze. Mindenesetre tényleg jó eredményeket sikerült összehozni és újabb tapasztalatokra szert tenni. A 300-nak pedig nem hagyok, azt még valahogy meg fogom próbálni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Processzor felvásárlás
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest