Aktív témák
-
EnGaGE
csendes tag
Megnéztem az Exigo animációját majd utána a demót is. Pár gondolat felötlött bennem, mivel egy picikét talán csalódtam.
Gondolom az eszméletlen minőségi elvárások és a technológiai megvalósítás minél magasabb szintű kivitelezése mellett nem nagyon jutott idő valami egyedit is vinni a játékba.
Jópár óra kikínlódott, átszenvedett Warcraft után, ha a campaign végén nem az eredeti animációt, hanem az Exigo animját nyomták volna be, akkor szerintem észre sem vettem volna a különbséget. A játékról is ez a véleményem a demó megszakértése után. Eredetiséget sajnos az eddig látottak alapján nem sikerült belepréselniük a játékba. (Persze ezt csak az alapján állítom, amit az animáció és a demó alapján láttam.) Újító öteletek nélkül pedig maga a játékmenet nem köti le sokáig sem a profi sem az egyszerű hobbijátékost, hisz a fent említett W3 alapműnek számít, és szvsz legjobb a mai napig. Ettől függetlenül lehet sikeres a játék, hisz láttuk, látjuk, hogy a Doom 3 is hasonló cipőben jár, csak éppen az fps-ek között. (Gondolom Texasból épp a napokban fut be nagyobb megrendelés a Ferrarihoz 4 év után). Na mind1. Szóval a külcsíny is eladja a játékot, de gondolom azért a belbeccsel sem lesznek gondok, hisz a legjobbaktól lesték el az ötleteket a fejlesztők, sőt még az Electronic Arts is felkarolta őket, ami azt hiszem nem kis szó.
Egy szó, mint száz, remélem pozitív fogadtatsára talál majd a játék mindezek ellenére is és anyagilag is a készítők és a kiadó elvárásai szerint teljesít majd, bár azt gondolom ezt nem az én ösztöndíjam kárára teszi majd...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest