Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
Doki teszt nemvolt. Anyukam fel a dologtol inkabb ugy dontottek maguktol 2hetig nem hagyjak el a hazat es lesz ami lesz. Szenne vannak pakolva mindennel, elvannak.
Ma reggel hivott apokam, hogy anya jobban van es reggel ota mar nincs lazcsillapiton.
Elegge parazok. Nemtudom mi lenne, ha rosszabbra fordulna a dolog. Se elhagyni nem igazan tudom ujzelandot (ilyen holnapra kell repjegy az pl keptelenseg mint ami volt anno exem apukajanal) valamint 5-6 honapos varakozasi ido van mire visszajohetnek emberek. Nekem szeptemberig jogilag nemkene lelepni az orszagbol mert nincs papirom visszajonni.
A letelepedesinek van egy 2 eves varakozasi periodusa ami agusztus vegen jar le. Utana van szabad ki-be menes. Nem mondom jol aludtam tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Precision 5540 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- MSI Mag B365m / I7 8700k / NZXT Kraken x52
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 4900H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude E4300