Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
npera #158444 üzenetére
Na, és tevepók is volt?
Én szerda reggel 8ra lehúztam Győrbe melózni, szépen nekiindultam egy munkagödör rézsüjének felfelé, amikor is éreztem, hogy a jobb vádlimmal van valami. Azt hittem, valami megütötte, de úgy rendesen, aztán egy idő után inkább a húzódás/szakadás irányába vittek a gondolatok, felszíni sérülés semmi, de ráállni nem nagyon tudtam.
Kis fájdalom árán felvezettem, kiscsajt elvittem ortopédushoz, utána meg elmentem a balesetire, volt itthon bot, azt használtam hozzá. Doki szerint részleges izomszakadás, de jó lenne ultrahang, SZTKban ingyen, de 3-4 hét, így próbáljam inkább magánban. Kérdeztem, hogy feküdjek, bármi, de mondta nem kell, olyat ne csináljak ami fáj. Meg szedjek AspirinProtectet, akkor nem halok bele a trombózisba. Talán.
Találtam is egyet aznapra, behúztam Blahához, persze a parkolás miatt majd az Astoriától sétálnom kellett. Odaértem időre, leülök, erre mondja a kiscsaj, hogy ja bocs, vádlit azt nem tudunk vizsgálni.
Tegnap még forgolódtam egyet terepen, nem volt olyan vészes, ma meg lett ultrahang, vissza is mentem a sebészhez, úgy tűnik nem szakadás, csak húzódás.
Azért az Aspirint szedjem még pár napig, a biztonság kedvéért... -
Jahno
veterán
válasz
npera #158444 üzenetére
Ja, voltunk ma egy kajáldában. Igazából elvileg semmi extra, mert olyan dolgokból csinálnak szendvicset ami van odahaza is. Csak ennyire nem tudod összerakni akkor sem. Asszony egyből kérdezte, hogy npera járt-e már errefelé
Utána haver művészfilmjét néztük meg Óbudán a művházban. Állítólag kitalálja, pár hét és kint lesz YTon vagy valahol is. Akkor majd tolom a linket.
-
Jahno
veterán
válasz
npera #158444 üzenetére
Tegnap megfogtam a maradék szerverszobát, megraktam egy kistehert és elvittem a vasakat A pontból B pontba., Nem tudom pontosan hány jogszabályt hágtam át és milyen módon de mindent is tagadni fogok, mert biztosan sokat :-D Egyik jó arc kolléga jött velem hangulati és rakodó elemnek. Kisfőnökkel kimentünk Duna partra dumálni, arról majd később tán beszámolok, aztán kaptunk vidéki vendéglátást és rácson sült szalonnát házi sörrel, majd este hazaballagtunk.
Dunába dobáltunk kavicsot, naplementét majdnem sikerült rendesen megoldani, egyik képnél vannak jóféle napocskás ágai, csak a többit nem sikerült kiexponálni, mert civilek itt nyígtak, hogy hideg van, fúj a szél, éhesek vagyunk. Kellett volna még kb. 12 perc az expónak a próbák után. így még a víz sem látszik:
Itt látszik, csak nem napocska:
Nem lehet mindent egyszerre de majd megyek én még arrafelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged