Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Nekem valami pusztulat Hama van, de amire kellett, bőven elég. Messze van a Manfrotto minőségtől, de nem is került annyiba, és az első "meló" kitermelte. Még sok is volt... Azóta se "dolgoztam" vele.
Annak idején megkértek, hogy csináljunk zoknikatalógust. Szóval tárgyat kellett fotózni, zoknikat. Se "fény", se jó masina (Olympus Camedia 5050), se semmi nem volt, de a katalógus elkészült, a megrendelő cimbora örült, ki lett fizetve mindenki. A bolti neon adta a fényt, vettünk A0 kartont, az volt a háttér, volt ez a Hama állvány a masinával, meg én, aki kattogtat, a megrendelő meg aki hozott kismillió zoknit. Egy ismerős fotosoppolt, fater összerakta az anyagot lemezre, a nyomda, ahol fater melózott, meg kinyomtatta. Mindez cca. 10 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged