Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- RAM topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
Ujzeland eleg kemenyen veszi ezt. Nekem a mavicom nem megy 4meternel feljebb a kertben mert repter van a kozelben. Egy airshare nevu appal ossze lehet kotni, ott kell repulesi engedelyt kerni a dronera es akkor repulhetek.
Department of conservationnal is engedely koteles. Amit meg nem adnak meg. Ellehetlenitik az egeszet.
Sarkanyt se lehet amugy reptetni.:)
-
BobaHWSW
aktív tag
Mi Ujzelandi szimfonikusok vs Bach Goldberg variationst neztunk/hallgattunk. Fu de zsenialis volt.
-
-
BobaHWSW
aktív tag
11fok az siman kenyelmes.
-
BobaHWSW
aktív tag
Hangos motor temara reflektavla motoroskent. Azert "kell" a hangos motor, hogy a zaj izolalo fuldugo (shure 215 nekem) utan is meg lehessen hallani valamit. (Nyilvan ez a vicc resze a dolognak.)
Erdekessegkepp jegyezem meg, hogy ma figyeltem, hogyan motorozok fuldugoval es anelkul. Fuldugoval rendre egy fokozattal alacsonyabban es kb 2-3k fordulattal magasabban utazok.
Nem tudarosan csinaltam csak eszrevettem magamon. Lehet sokan masok is igy vannak. Fuldugo nelkul pedig egy full gyari 600-1000es sportmotor is lehet hangos egy alsobb kategorias sisakban.
Nekem a motorom marha halk, gyari kipuff es melle az egyik leghalkabb sisakom (schubert c3pro) van. Ha fuldugo is van rajtam pirosnal allva csak hangbol nemtudom, hogy megy e a motor vagy se. Csak rezges alapjan es ha lenezek. Kb 3-4k fordulattol kezdem el hallani.
Ettol fuggetlenul a 100db feletti kipuffogonak szerintem sincs semmi keresnivaloja az utakon sem a versenypalyan. Ott amugyis sok helyen merik. Ujzelandon pl terheleseb95db 1 meterrol felett azthiszem nemmehetsz fel a palyara.
De meg sose volt hangos motorom es nem is lesz bar vonz, hogy amikor a kettest kifutom akkor ne csak a kocsik tunjenek el mogottem de picit halljam is. Bar akkor mar a sztradan is jogsielvetel hataron megyek.
Enpera:
[link]
Moc korbejaras. A hang az vicces. A telefonrol a nyakamon at logott a shure es szerintem a headset ideoda lobalozasat rogzitette. Node... hat ez a gepsarkany csak jo koszos. Hasznalva van. -
BobaHWSW
aktív tag
válasz
zetor2000 #68371 üzenetére
Kolleganom a 250es suzukival nemmer autopalyara menni mert keves es nem erzi ugy, hogy van eleg ero a cuccban. Emberfuggo.
Ujzelandon 100 a palya limit. Itt az en motorom pont jo es szepen huz. Otthon mar neccesebb lenne, nemetorszagban meg lehet ezres motor kellene a jobbik fajtabol.
-
BobaHWSW
aktív tag
Nova, csak kivancsisagkepp. Audiofly markabol van valami best buy?
-
BobaHWSW
aktív tag
Enpera, most latom... a t700 videoban ugyan az a motoros dzseki van a csokan mint az en adventure dzsekim. Az o ajanlasaval vettem, lehet a motort is az o ajanlasaval kellene.:) van 3szett ruham, motorbol is akkor kell meg 2.
-
BobaHWSW
aktív tag
-
BobaHWSW
aktív tag
Jahno, nem lesz tobb Olympus?
-
BobaHWSW
aktív tag
-
BobaHWSW
aktív tag
Ha erdekel fotozok.:) itt a fekkar csatlakozik egy nagyobb kutyuhoz es azon van a tartaly.
Bowdenes a kuplung es a gaz is. Ez az utolso nem bywire yamaha (es a tenere700 ami gyak ugyan ez a motor). Kar picit. Marha jo erzes ezt a mocit vezetni, nagyon kiszamithatoan adagolhatoak a dolgok.
-
BobaHWSW
aktív tag
Nova:
https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-part-ii
Ezert dolgozik inkabb mindkettonk delelott es majd delutan folytatjuk. Haver aki collectors editiont vette es szabadsagot akart kivenni mondta, hogy nyugodtan visszamehetunk inkabb God of war sidequestelni mert annyira lapos es unalmas TLOU2. Eddig. Remeljuk valtozik, de 5ora utan meg nem erkezett mef a nagy attores.
-
BobaHWSW
aktív tag
Last of us megjelenes miatt ceg fele delutanra lehet lebetegszik. Konkretan a vfx supervisor is akivel dolgozik mondta, hogy kicsit most ne zavarjuk.
-
BobaHWSW
aktív tag
Fotozas viszont lesz tobb, hamarosan megyunk le deli szigetre sielni es melohelyen is megvagyok. Legalabb az jo. Uj csajjal meg go with the flow uzemmodban elvagyok ameddig elvagyok. Ketszer nem ul a macska forro tuzhelyre.
-
-
BobaHWSW
aktív tag
-
BobaHWSW
aktív tag
Koszi a reszletes leirast. Szemelyes dolgok teljesen jogosak. Azt kell hasznalni ami kezre esik es elvezet vele kattintgatni. En meglennek love ha kene vegyek valamit. Valoszinuleg inkabb biztosra mennek egy sony szettel.:)
-
BobaHWSW
aktív tag
Jah es semmi se latszodik sztem a kepen de uj partnert elkezdtem betanitani es tejutat fotoztunk a kertbol. Jo lesz ez. Erdekli a fotozas, van filmes analog gepe es maganak hivta cuccait.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ez nagyon gyerekes lesz, elismerem. De ezen ugy rohogtem megfajdult a torkom. Nem. Nem vagyok ra buszke.
Hz-nak kotelezo.
-
-
-
BobaHWSW
aktív tag
-
BobaHWSW
aktív tag
Enpera, Nova. Beszeljetek le, hogy lecsereljem a rav4et 2011es volvo v60ra. T6 3literes 310lovas moci es az ujzelandon elerheto akkori felszereltseg. Kollegan arulja mert xc90re upgradel es igen vonzo fincsi kis auto.
-
BobaHWSW
aktív tag
Nova: Demon Souls es Bloodborne remaster ps5re. The hype is real.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ejj de kacifantosan lett elmondva, hogy amelyik oldalra megy az lpg palack a masik oldalra kicsit kikell rakni a sunkakat.
En hamarosan meg ha minden jolmegy megyek motor vezetestechnikai treningre es a restricted licenceert. Eddig lockdown miatt nem lehetett.
A restricted utan 1ev plusz vezetestechnikai trening es extra vizsga es johet a full licence azzal pedig a nagyobb motor. Mondjuk amilyen bobasan megy a rav4 annyira nem bobas a motor. Agyalok, hogy kell e erosebb, de azert artani nem art. 180ig igy is eleg hamar felugrik tovabb meg inkabb nem probalom. Jobba bekesseg.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
WiZARD #64589 üzenetére
Jovo hetfon mondja Jacinda lesz e level1, de az meg mindig nem hatar nyitas. Elso hatar nyitas csak Ausztralia es Ujzeland kozott lesz, annak fuggvenyeben esetleg lesz par masik orszaggal is. Japant es Szingapurt emlitettek.
Itt mar kozel 2hete nincs uj eset, korhazban mar senki sincs es egy aktiv fertozottrol tudnak. Orszagon belul mar legtobb minden mukodik.
Engem is zavar, fekkarra vartam a motorra de nem jon. Elkunyiztam haverom tartalek karjat es majd megkapja az enyem amikoe megjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Asztalos klub
- iPhone topik
- RAM topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest