Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Felépítettem újból azt a könyvtárszerkezetet, ám amint megpróbáltam átnevezni a Cikkek mappát (főkönyvár), ezt tárult elém:
Hozzátennék még annyit, hogy a másolások során kétszer fagyott meg az éppen aktív ablak, majd 20-25 másodperc gondolkodás után észheztért. E két alkalom során, két olyan mappának a tartalmát másoltam, amikben volt 1,8MB-os illetve egy 5,3MB-os rar, továbbá egy-egy .html fájl és a hozzá tartozó képek külön mappákban (a legnagyobb mappa is 5MB-os volt).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest