- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy olyan problémám, hogy a gépemnél már másodszor fordul elő az a probléma, hogy reinstall után, egy kis idő elteltével elkezd kifagyni az iexplore.exe . A következő bejegyzést találtam az eseménynaplóban:
Hibás alkalmazás: iexplore.exe, verzió: 6.0.2900.2180, hibás modul: imon.dll, verzió: 2.50.32.0, memóriacím: 0x0000b1eb.
Hozzátenném, hogy csak akkor akkor jön elő a probléma, ha egy .doc .xls fájlt megnyitok. Van egy ún. ''Cikkek'' mappám, ami telis tele van képekkel, táblázatokkal, doksikkal és egyebekkel. A gond ott kezdődik, hogy amint meg szeretnék nyitni egy itt található .xls-t, vagy esetleg .doc kiterjesztésű fájlt, akkor a gép 35-40 másodpercig gondolkozik, majd végül úgy dönt, hogy megnyitja. Ha más winchesteren, vagy más mappában található fájlt szeretnék megnyitni, akkor azt pillanatok alatt betölti. Jah és akkor sincs ilyen gond, ha előbb az Excelt indítom el, és oda húzom be a megtekinteni kívánt fájlt, de leállításkor akkor is baj van (erre pár sorral lentebb térek vissza). Most megfigyeltem, hogy mindig a legelső megnyitás telik ilyen sok időbe, majd onnantól kezdve normalizálódik a gyorsaság. Ezt a 40 másodpercet még ki is bírnám, mert addig iszok 2-3 korty teát, de az már különösen zavar, hogy amint Office alkalmazás futott a gépen, onnantól kezdve leállításkor az iexplore.exe lefagy és nem válaszol.
Tudom, hogy most mindenki azzal jön, hogy miért nem rakom újra stb.. Hát azért nem, mert egy reinstall 6-7 óra, továbbá nem egy mulatságos dolog - és persze más dolgom lenne, amiben nagy szükségem lenne a gépre. Próbálkoztam már az sfc /scannow paranccsal, de nem talált semmi kivetnivalót. Az oprendszer Windows XP SP2 és naprakész a frissítéseket tekintve - talán itt kezdődik a baj. Úgy érzem amúgy, hogy a gép stabil a többi dologban, bár van egy két megmagyarázhatatlan dolog. Hogy egy-két példát is említsek: CoD2-ben amikor lerakom tálcára a játékot, néha napján szeret kifagyni. Jó-jó, játszani kell, nem pedig ablakolni, de a régi gépemmel ilyen sose fordult elő.
Jah és van egy hiba az eseménynaplóban, amire moonman se nagyon tudott magyarázatot adni. Néha eltűnik napokra, néha pedig előjön:
A COM+ eseményrendszer rossz visszatérő kódot észlelt a belső feldolgozás során. HRESULT: C0000005 a(z) 44 / d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp sorból. Forduljon a Microsoft technikai tanácsadásához, és jelezze a hibát.
<--- Ez a probléma A64-eknél fordul elő, de ez nem A64, hanem egy Intel P4 630, Asus P5WD2, Kingmax Mars 2*512/533. Most bizonyára mindenkiben felmerül az a kérdés, hogy nem lehet-e a hiba a 64 bites proci miatt. Végülis minden meglehet, de eddig ezt csak a 64 bites AMD prociknál tapasztalták, az Intel processzoraival nem fordult elő ilyesfajta hiba.
Összefoglalva: Reinstall kizárva, kellene valami értelmes átmeneti/végleges megoldás. Előre is köszönöm a segítségeteket.
MOD: Egyébként amikor belépek az imént említett mappába, felvillan a tartalma majd eltűnik. Olyankor vissza kell lépni egyet és megint belépni. De szerencsére ez csak 10-ből 1-szer fordul elő.A SMART-ot nézegetve pedig tökéletes a winchester (SAMSUNG SP1213C).
így jártam... - MárK voltam
Aktív témák
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest