Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika1493
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék megtanulni excelben automatizálni, ezért szeretném a makróba írással komolyabban foglalkozni. Interneten hol találok ingyenes oktató anyagokat?
előre is köszönöm a válaszokat.
-
Norbika1493
csendes tag
Sziasztok,
Excellben szeretnék készíteni egy adatbázis kezelőt ami soronként 4 adatott visz fel.
A kiválasztott értékek legördülő menüben lehetne kiválasztani. Valahol találhatók valamiféle útmutatót, hogy tudnám elkészíteni?köszönöm a segítséget.
-
Norbika1493
csendes tag
Sziasztok,
Olyan segítség kellene, hogy tudok sok excel fájlbol kiszedni egy bizonyos értéket.
Szöveges értékre keresnék rá és a mellete álló cellába kapott értéket kellene visszaadja.köszönöm
-
Norbika1493
csendes tag
Sziasztok,
Azt milyen függvényel tudom megoldani hogyha van egy oszlopba több idő bejegyzés minden sorba más más időben. Másik oszlopba ki szeretném mutatni, hogy melyik napszakra esik a bejegyzés. Probáltam a HA függvényt de nem sok mindenre jutottam vele.
előre is kösznöm a segítséget.
-
Norbika1493
csendes tag
Sziasztok,
Valakinek nincs egy olyan VBA kód ami excelbe importálva cellától celláig másolva az adatokat elküldi embereknek,csoportoknak?
nagyon szépen köszönöm
-
Norbika1493
csendes tag
Sziasztok,
Felteteles formázásnal, hogy tudom azt megadni
, hogy az üres cellát ne színezze viszont a “0” beírva már színezze ki ? -
Norbika1493
csendes tag
Sziasztok,
Van egy táblázatom amiben vannak adatok köztük idő is óó:pp:mm formátumba. Kimutatásban szeretném összesíteni ezeket a dolgokat de valamiért 00:00:00 ír ki.
Formátumot összegre állítottam a számformátumot pedig egyedinél erre : óó:pp:mm.
Mit tudnék még kezdeni vele, hogy kiírja kimutatás módban?előre is köszönöm a választ
Üdv
-
Norbika1493
csendes tag
Sziasztok,
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy táblázat. amiből többször megjelenik egy megnevezés mellete levő sorokba meg számok. készítettem egy másik táblázatott, amiben egy legördülő listában választanám ki név szerint a dolgokat de a számokat összesíteni kellene. Addig jutottam, hogy FKERES fuggvénybe kikeresi a megnevezést de ha egynél többször szerepel a listában nem adja össze. Ebben szeretnék segítséget kérni.
előre is köszönöm
-
Norbika1493
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott két munkafüzet hívjuk "A"-nak az egyiket a másikat "B"-nek. "A" munkafüzetben van sok adat szeretném a "B" munkafüzetbe másolni úgy, hogy az üres sorok ne kerüljenek át. Sorok tartalmaznak megnevezéseket az oszlopok meg adatokat. Annyi kellene, hogy minden sorhoz fixen jöjjenek az oszlop adatok. Az üres sorokat ne hozza a "B" munkafüzetbe.
előre is köszönöm a segítséget.
-
Norbika1493
csendes tag
Olyan dologba szeretném a segítségeteket kérni, hogy adott egy munkafüzet.(csatolt kép)
Azt szeretném megoldani, hogy ha a terméknél kiválasztom a legördülő listából a terméket akkor a dátumhoz automatikusan kiírja az értéket. MOST() függvényel sikerül, csak az a problémám ha az alatta lévő cellába kiválasztom akkor frissül az egész. Tehát ha kivan választva a termék az ahoz tartozo dátum legyen fix. Következő termék választásnál ne legyen hatással az elözőre. Gyanitom, hogy a MOST függvény a probléma.
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, hogy az üres cellát ne színezze viszont a “0” beírva már színezze ki ?