- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreizwanzig
tag
válasz
dreizwanzig #48493 üzenetére
nem tudtam már szerkeszteni, de közben megtaláltam, hogy a darabteli a megoldás. Tárgytalan
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
Egy adott sorban van egy csomó cella, valamelyik üres, valamelyiben mondjuk "aa", valamelyikben "bb" szöveg van. Milyen függvénnyel tudom kiiratni, hogy adott sorban hány "aa"-t tartalmazó cella van?előre is köszi
-
dreizwanzig
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogy feltételes formázást akarok elég sok sorra, de nem az összesre, ami a táblázatban van. Azt, hogy melyik sorokat akarom feltételesen formázni, úgy tudnám kijelölni, hogy leszűröm, viszont ha leszűröm, kijelölöm az összes sort, akkor azokra a sorokra is alkalmazni fogja a feltételes formázást, amikre nincs szűrve.
Tehát mondjuk az 1-es meg a 100-as sorra akarok ilyen feltételes formázást, leszűröm a táblázatot ezekre a sorokra, beállítom a feltételes formázást, de akkor a 2-től 99-ig is alkalmazni fogja a feltételes formázást. -
dreizwanzig
tag
Sziasztok!
A kovetkezo kerdesem lenne, hogyan tudnam a kovetkezot megoldani?
Mondjuk az A oszlopban vannak reszfeladatok egy projekthez felsorolva, zolddel akarom jelolni, amik le vannak zarva, de nem akarom kezzel szinezgetni a cellekat. Azt kene megoldanom, hogy ha a B oszlopba a megfelelo sorba rakok mondjuk egy x-et, akkor az A oszlopban a cella hatterszina legyen zold. Tehat, ha B1-be rakok egy x-et, akkor az A1 hatterszine legyen zold. Ha kiveszem az x-et, akkor ujra feher.
Elore is koszi. -
dreizwanzig
tag
Szisztok!
Olyan kerdesem lenne, hogy azt hogyan tudom megoldani, hogy van egy adathalmazom, 1 oszlopban szamok es szeretnem az adatsorbol kitorolni az x (mondjuk 20) feletti szamokat, mert azok mar nem relevansak szamomra. Hogyan lehet ezt megoldani? Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest