Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
Szia, közben tárgytalan. De köszönöm szépen.
Azonost én is megtaláltam, csak nem működik mert rengeteg az eltérés. Így bukott az az elképzelés hogy majd kézzel átírom az eltérést.
Plusz most nézem, hogy mégsem teljesen egyeznek a sorok. (Adott lekérdezés nem ugyan abban a sorrendben kérdezte le az adatokat. ) -
rekid
addikt
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Adott két munkalap ami sorraszámra és oszlopszámra ugyan az. Elvileg tartalomra is de mégsem, vannak cella tartalmak melyek eltérnek. Ezt kellene összefűznöm úgy hogy én döntöm el melyik cellatartalom a jó.
Magyarán a két munkalap ugyanazon sorait kellene összehasonlítani és az eltérőeket mondjuk listázni. -
rekid
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Dupla.

perfag:
Ö excelben kérik az adatokat.
Azt tudjak kezelni.
En meg azt nem.
ezek szerint.. 
-
rekid
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Pl. Alsó két vonal ott mindketto 0-ban van végig.
Tenyleg, exel 2007 ben tudok valahogyan a diagrammon nagyitani? Itt pl kijelolom egy részét a diagramnak es kinagyitja, excelben meglehet ezt igy oldani?
Felreertes ne essek nem fikazni szeretnem az office-t csak nem tudom van e ra lehetőseg mert eddig nem talaltam. Olyat igen (jobb also sarok hogy komplett nézetet nagyit de ugye az nem ugyanaz. ) -
rekid
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Mert az a probléma megkerülése nem pedig a megoldása
Persze ha nincs más marad ez.Fire/Soul/CD:
Sajnos ez a megoldás nem jo nekem. Gyakorlatilag arrol van szo hogy van több hőtermelőd egy rendszerben amellyel tartályokat fűtesz fel és nekem idoben látnom kell hogy adott homersekletnel melyik hotermelo volt bekapcsolva es meddig. De ugye a be/ki kapcsolast 0-1 el irod le. A vicc az hogy linux alatt egy gnu plottal siman tudsz ilyeneket csinalni, csakhat ha megrendelo windows-t ker..
Kicsit furcsa hogy egy 2007-es office egy ilyen aprosagra nem kepes.
Azert köszönöm a segitseget! -
rekid
addikt
Hello!
Egy kis segitseget szeretnék kerni.
Office 2007
Probléma a következő:
Van egy rakás adatom ezek jellemzően státusz bitek 0-1.
Mondjuk 3 oszlopban villanykapcslo 1 kapcsolo 2 kapcsolo 3 és persze dátum.
mindezt egy diagramon szeretném megjeleníteni dátum szerint. A probléma az hogy a 3 oszlop értékei kitakarják egymást. (ugye mindegyik 1-es vagy 0-ás)
el lehet valahogy tolni egymástól a "görbéket". ? Persze anélkül hogy bármelyik oszlop értékeit kézzel tolnám el. (mondjuk egyik oszlop értékeihez 2-őt másikhoz 4-et harmadikhoz 6-ot adnék.)
Remelem érthető a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezek szerint..
Kicsit furcsa hogy egy 2007-es office egy ilyen aprosagra nem kepes.
Fferi50