Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- DUNE médialejátszók topicja
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- OLED TV topic
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Szia!
Remélem nem tűnt úgy, hogy negatív kritikával akartam volna illetni a megoldásodat. Ha mégis, akkor elnézést kérek. Biztosíthatlak, hogy nem ez volt a célom.
Mivel a megoldás megértésére tett próbálkozás során ugyanazt az adatot írtam véletlenszerűen le a feltételezett cikkszámként, mint már korábban is, akkor jöttem rá, hogy a megoldás sajátossága okozhat nem várt eredményt, ha esetleg Gicz adatainál is előfordulna ilyen eset. (Nekem egyébként biztos semmilyen megoldás nem jutott volna eszembe a kérdés kapcsán.)Sokszor csak ámulok azokon a képletes megoldásokon (a makróhoz láma vagyok, azokat így el sem olvasom) melyeket írtok és remélem, hogy még sokat tanulhatok tőletek. Még a tanulás mellett is gyakran írtok azonban olyan számomra felfoghatatlan megoldásokat, amelyeknek az értelmezésébe bele sem kezdek. Ez esetben örültem, hogy legalább megértettem, hogyan működik a megoldás és ezért bátorkodtam kiegészítést tenni. Ugyanakkor fel sem merült bennem, hogy a megoldásod e sajátosságáról te erről nem tudtál volna (a hozzászólásodra történő válaszom azonban megtévesztő lehetett ebből a szempontból).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mivel a megoldás megértésére tett próbálkozás során ugyanazt az adatot írtam véletlenszerűen le a feltételezett cikkszámként, mint már korábban is, akkor jöttem rá, hogy a megoldás sajátossága okozhat nem várt eredményt, ha esetleg Gicz adatainál is előfordulna ilyen eset. (Nekem egyébként biztos semmilyen megoldás nem jutott volna eszembe a kérdés kapcsán.)
Fferi50