Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Slowman
üzenetére
Szia!
Egy javaslatot feltettem IDE, szerintem használható.
Sajnos csak úgy lehet megoldani, hogy egy másik diagramra bevisszük a célértékeket, majd a 2 diagramot egymásra tesszük.A célokat tartalmazó diagram típusa dobozos ábra (nem tudom, milyen verziód van, lehet nincs benne ilyen lehetőség, akkor sajnos nem fog menni).
Az összes területet átlátszóvá kell tenni és ezt tesszük felülre.
Az illesztést úgy tudod megoldani könnyen, ha az eredeti diagramot lemásolod és a másolatban módosítod az adatokat és a diagramtípust. Az egyes sorozatok színbeállítását is módosítani kell (
).Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VR topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Óvodások homokozója
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).
Fferi50