Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz Delila_1 #32812 üzenetére

Igen, müködik, lefut hiba nelkül, ezt irtam is, csak a vegrehajtando feladatok között van egy olyan, amit ha 2x egymas utan hajt vegre, nem jo eredmenyt ad. Az elso esetben (az if not mycell..." esetben tökeleesen müködik. A masodik "If Not mycell2" egy egyszerü feladat van, az is tökeletes, de lehet mar ott is gubanc lenne. A harmadik "If not mycell3" ahol ugyan olyan feladatai vannak, mint az elso ("If not mycell") esetben es az többször egymas utan is lefut ugyan azon a cellakon. Ezt az eredmenyböl latom, mert nem jo.

Szoval ezert irtam, hogy müködik, fut, megall, azt csinalja amit kell kb, de össze vissza es nem is minden esetben csak 1x hajtja vegre a müveletet. Ez bosszant, hogy nem tudom, hol lehet a hiba...

A makrod, amit csinaltal ((#32813) Delila_1) viszont ugy nezem most mar tökeletes lesz ehhez a feladatomhoz, szoval nagy köszönet megegyszer, ezzel a feladatom tökeletesen meg lesz oldva, egyszerübb is, de ettöl függetlenül a "hol a hiba" kerdesem a bemasolt makromra nagyon erdekelne :)

Igy viszont lett egy ujabb makro a kis "gyüjtemenyembe", amihez nyulhatok, ha valamit meg kell oldanom :R :)

Új hozzászólás Aktív témák