- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Fferi50 #27240 üzenetére
Ezt a programkod gombot soha nem hasznaltam, sorry. Sehol mashol nem irtam meg "programkodot" csak itt
legközelebb figyelek ra!
Nem kicsit vagy jo, ezekböl igy összerakni latatlanba, mit büveszkedtem
es valoban ez a szitu.
En mindig ugy irtam meg ezeket a függvenyeket, hogy ha "ne csinaljon semmit" akartam eredmenyül kapni, akkor szoközt raktam az idezöjelek köze (" "). Egesz egyszerüen azert, mert sok soros kepleteim vannak, amiket huzok jobbra, balra es ezekre mas kepletek hivatkoznak. Ha pl egy HA fv. eredmenye ez: " " akkor a ra hivatkozo keplet (pl egy FKERES) ennel a sornal siman csak nem csinal semmit. Ha viszont ezt: "" adna a HA fv. akkor az FKERES ezt adna eredmenyül ennel a sornal => #NV .
Innentöl viszont borulna az összes többi kepletem, szumma stb.
Jogos, hogy ez igy visszüthet ilyen esetben.
Ezek alapjan rossz ahogy csinalom es van valami banalisan egyszerü megoldas a fenti problemamra, vagy ha ilyen több egymasra hivatkozo kepletem van, akkor ez a jo megoldas, ahogy csinaltam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged