- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robull5
csendes tag
válasz
slashing #25446 üzenetére
Szia. Isten király vagy, főleg, hogy ennyit foglalkoztál vele és még videóval is prezentáltad, ez csillagos 5-ös, jár a jutalomkönyv év végén a bizonyítványkiosztásnál
Amúgy én is pont ilyennel gondolkoztam, meg is tudnám csinálni, egy hasonló táblában csináltam így ahogy te, csak a gond nekem az, hogy abból a táblából amire hivatkozok, oda nem tudok már több oszlopot beszúrni, (hosszú, akarom mondani széles: CY-ig), mert félő hogy csúsznak a "dolgok".
Néztem ezt a SZUMHATÖBB függvényt értem, hogy mit szeretne, csak valahogy nem tudom megvalósítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest