-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
Delila_1 #13673 üzenetére
Most hogy már ismertem hogyan kell normálisan használni a képletet
így sikerült kiegészíteni a táblát egy vasárnapi pótlékos óra számolással is
=HA(ÉS(A24="SZOMBAT";D24=12);6;HA(ÉS(A24="VASÁRNAP";D24=12);6;HA(ÉS(A24="VASÁRNAP";C24>=8);C24;0)))
(a pótlék % szorzást végül kiszedtem hogy átláthatóbb legyen, azt majd egy kiegészítő tábla mutatja, azért vannak a képletben egész számok)
-
slashing
senior tag
válasz
Delila_1 #13673 üzenetére
Huh, nagyon faszán működik, de nem kellett volna ám a százalékos számítással bonyolítani és plusz munkát/időt beleölni... mondjuk ezért én vagyok a hibás mert nem írtam hogy van már egy táblázatom ami számolni fog ezekkel az adatokkal, csak ez jelenleg 12 órával tud csak számolni, ezt fogom most átírni hogy vegye át az adatokat, meg persze néhány sorral bővíteni...
De nagyon király
, én ott hasaltam el hogy nem jöttem rá hogy két HA függvény is lehet egy képletben
pedig tök alap, aztán próbálkoztam HA ÉS, HA VAGY kombinációkkal amik mindig csak az egyik részére működtek
Hatalmas köszönet!!!
szerk.: jaja 12 órás éjszakás nincs mert ugye este 6-kor kezdődik a du 12-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest