- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
válasz
dargelot
üzenetére
8-0 mellett azt mondanám, konkrétan mindegy.

Nagyon semmivel se fogsz mellé. Ha már Stage 1-en harcolni kívánsz, érdemes a sebzésfelfogásra vagy sebzésre talentelni, ha nem akkor az evés gyorsaságára és futás sebességére, de szerintem így vagy úgy is sikeres leszel ilyen stattal.
De például Én eddig csak Góliáttal vagy Meteor Góliáttal játszottam, ott az armor regenerációra plusz bekapott sebzéscsökkentésre adtam. Vele a kődobálás skillt mellőzöm, viszont a többire adok, a lángra és a charge-ra leginkább, mellette fele annyira az ugrós skillre. Eddig bejött...Nem csak perket, perk-upgradet is lehet kapni szintlépéssel ill. napi belépéssel! Mondjuk, Nekem eddig főként a bronz-perkekre jött. De pl. vadászhoz vettem egy arany perket, mert szerintem a legközelebbi aranyperket fene tudja mikor kapom majd, addig meg nincs kihasználva a slot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Fogyjunk le!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest