Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
a válaszok sorban:
- én is olvastam sok negatív kritikát, de azokat szerintem vérbeli hardcore játékosok írhatták; legfeljebb ők találhatnak igazán kivetnivalót ebben a (számomra) fantasztikus játékban. lehet hogy éjjel-nappal játszanak és azt kifogásolják, hogy 20-30 nap non stop játék után kezd unalmas lenni. nem tudom, mindenesetre nekem 15-20 óra játék után iszonyatosan bejön. én játszottam már életemben néhány tucat játékkal, de eddig egy sem volt ehhez mérhető. (hozzáteszem, hogy nekem is ez az első MMORPG, tehát nincs összehasonlítási alapom; az összes single player ehhez képest nagyjából 0
) egy szó mint száz nem kell semmit készpénznek venni
(tudod manapság divatos dolog más véleményét úgy szajkózni, hogy nincs is mögötte személyes tapasztalat)
- én is gondolkoztam a WOW-on, mert pl. a Diablo 1-2 nagyon tetszett, mint Blizzard játékok, tudnak hangulatot teremteni a fiúk; de végül a viszonylag gyengének tűnő grafika és a jóval drágább ár miatt inkább emellett tettem le a voksomat. (nem beszélve arról, hogy ezt elő lehet forintban fizetni, azt meg nem)
- buggal, eddig egyel találkoztam (2szer fordult elő, hogy hiába kapcsoltam ki a ''Battle'' üzemmódot, hadi készenlétben maradt a karakterem). ahhoz képest hogy mennyire monumentális alkotás, ez egyáltalán nem nevezhető sok hibának. arányaiban nézve (számomra) eddig ez az első olyan játék amiben a legkevesebb hibát lehet felfedezni.
- a játék grafikájáról csak szuperlatívumokban lehet beszélni, egyszerűen mesés. mind a karakterek, mind a tájak kidolgozottsága professzionális (a karakter kb. 100-150 féle képpen tud gesztikulálni). nagyon sok lépésben be lehet állítani. viszont ahhoz hogy jó grafikával (viszonylag) gördülékenyen menjen nagyon erős vas kell hozzá. nálam közép-magas beállítások mellett 9700Pro-val 1 1/4 GB RAM-al, 3200+ -as procival néha igencsak(!) beszaggat. viszont máshol meg 30-40 fps-el pörög. mindenesetre asszem úgy van megírva a grafikus motor, hogy később viszonylag könnyen kihasználhassa a jővő hardverét is.
A fentiektől függetlenül nem állítom biztosra, hogy neked is tetszeni fog (mert ez csak személyes vélemény), de mindenképpen ajánlom hogy próbáld ki. (Az eddigi 310ezer előfizető azért már elárul valamit
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) egy szó mint száz nem kell semmit készpénznek venni
(tudod manapság divatos dolog más véleményét úgy szajkózni, hogy nincs is mögötte személyes tapasztalat)