- Milyen SSD-t vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Játszottam egy darabig, de nem igazán jött be és az is már jó régen volt és inkább UOt választottam helyette, ami szerintem sokkal jobb volt, míg elnem cseszték az egészet és a kó kis pvp rendszert. Everquestben nagyon hiányoltam a pk és pvpket amit lehet, hogy már megcsináltak, de mikor én játszottam vele, akkor még nem volt implementálva tetszásem szerint. Sajna a EQ2 betáról lemaradtam. Én most EVE-t játszom, amit azért mert jó nagyon a pk/pvpje, de mondjuk nagyon lassú az egész.
Mo-n annyira nem divat az MMO játékok, mert fizetni kell érte, holott, ha megnézed nem olyan húzosak.
Ami nem tetszett EQnál az, hogy marha soakt elkértek az add-on okért és az rablásnak nizonyúlt a szemembe.
Kiakartam próbálni Lineage2-t, de sokalltam a 45 dolcsit első hónapra. Meg, ami inkább elriasztott az a rengeteg bot-ok. Olyan emberkék, akik azért játszanak, hogy utána mit csináltak a játékban eladják Ebay-en. Ez főleg Koreában és Kinában jellemzők és Amcsik, meg európaiak veszik meg a játék pénzt, stb. Na, tehát annyi ilyen bot volt a játékban, hogy elriasztott tőle, meg nem is annyira jött be az egésznek a stílusa. Keress rá ebay-en Lineage2-re és meglátod mennyi cucc fog előjönni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- LEGO klub
- Milyen SSD-t vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest