Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy egy meg halt alaplap helyere tettem egy másik használt lapot , minden ment elsőre aztán úgy 20 perc elteltével elment a net és nem jön vissza. Nincs letiltva se semmi. Bekapcsolaskor vilan egyet a narancssárga fény a csatlakozónál de ennyi. Azt írja nincs csatlakoztatva kábel. Mi lehet a gond? Drivert leszedtem ujratettem. -
akosss2
csendes tag
Hali, telekomos 500megas netem van, sagemcom f@st 3890 modemmel, fel le toltes tokeletes, cat8as kabelt használok, speedtesten 10es pinget ir, de jatekokban 40-50ms, hogyan tudnám a pinget le tornazni? Esetleg ha veszek egy jobb modemet a telekomnal, azzal lehetne kevesebb? Ilyen 10-20as pingre gondolok, koszi
-
DannyL81
tag
Sziasztok!
Ma volt nálam a T-Home és router-t cseréltek. 300Mbit/s elvileg a garantált letöltési sebesség. A laptopomon jön is wifi-n keresztül az teljesen rendben van.
Viszont az asztali gépem az vezetékes és jelenleg 10/100-as ethernet kártya van benne, amit /1000-esre kellene cserélnem.
Tudnátok segíteni, hogy ebbe az alaplapba, ami PCI-E 2.0 x16 foglalatú, milyen gigabites ethernet kártyát vegyek? Nem teljesen tiszta nekem a dolog.
Alaplapom: Gigabyte GA-EP43-S3LEz pl. jó lehet?
[link]Köszi szépen!
-
Vaxoos
friss újonc
Tuti.
-
-
Vaxoos
friss újonc
Azt írta hogy nincs bedugva. A kábelnek meg nincs problémája, mivel áthoztam egy laptopot, és amikor arra rákapcsoltam tökéletesen működött. Szóval nálam lesz valami hiba.
-
-
Vaxoos
friss újonc
Sziasztok. Akadt egy kis gondom ami nem is olyan kicsi
( 1 hete kotlok felette ).
Vettem egy új gépet. Összeraktam, és pöpecül ment minden ameddig nem kötöttem rá a Routerről megosztott UTP kábelt. Nem érzékelt semmit. 2 külső hálókártyával próbáltam meg, és akkor meguntam. Ma elmentem vettem egy USB-Ethernet átalakítót, amivel már jelezte a hálózatot, de internetet nem adott. Eszközkezelőben pedig az Ethernet vezérlőnél jelezte hogy nincs telepítve... Ezt orvosolni is akartam, azzal hogy gyorsan leszedek egyet, de a telepítésnél kiadott egy olyan hibát hogy nem érzékel hálózati eszközt... Esetleg valakinek van valami megoldása?
Adapterem neve: Realtek USB FE Family Controller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest