Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Barett 50cal #1 üzenetére
A topic zárva. Légy szíves használd a linkelt témát.
-
Rover623
félisten
Ráadásul van már a PH!-n ezzel a témával foglalkozó topic.
-
Rover623
félisten
válasz
Barett 50cal #1 üzenetére
másrészt azért mert nekem is kéne segitség mi ez egyáltalán,és mikből áll össze.
Az általad linkelt oldalon teljesen világosan le van írva minden. -
Barett 50cal
senior tag
Hello!!
Nem tudom kinek,és milyen konfigja van,de csak van olyana ember,akinek van ilyen gépösszeállitása,megoszthatjátok akkor mindenkivel,részben azért is nyitottam de,másrészt azért mert nekem is kéne segitség mi ez egyáltalán,és mikből áll össze.Talán én is csinálok egy ilyen összeállitást,ha valaki felvilágosít erről.The Enthusiast System Architecture (ESA)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Noctua NF-A12x25 PWM Chromax
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- be quiet! Pure Power 12 M 850W 80 PLUS Gold
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest