- Vezetékes FEJhallgatók
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen házat vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clark6996
csendes tag
Heló Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a napokban, vagyis tenap vettem egy Samsung 250Gb SATA-II vinyót...
Át jumpereltem mert csak SATA ként tudom használni...
Szépen felraktam rá a win XP-t SP2 est. És kurva gyorsan megy...edig örlütem is mint majom a farkának..
Kimentem bioszba és a procim FSB jét 133 ról feltettem 160 ra mert így hasznáélom már fél éve...csak gondoltam telepítéskor azt vissza rakom alapra..
Na szóval felhuztam 160 ra és nem BOOT ol a gép. Kiír nekem egy kétsoros angol szöveget hogy rakjam be a lemezt és indítsam ujra a gépet..
Ujraindítom és megint semmi..
Visszateszem alapra, elindul.
Elkezdtem feltornázni az FSB-t, 150 ig jutottam és addig szépen bebootolt. 151 re már ugyan az az üzenet....Tiszta ideg lettem hogy mi a fene lehet.. NEm találtam eddig megoldást...Örülnék ha vki tudna szólni vmit is..
Ja és hozzáteszem hogy minél feljebb vettem az FSB-t 133-150-ig egyre bizonytalannabbá vált a rendszer. 150-nél már néha megált a kép windows alatt 2-3 másodpercre. A lapom Asrock 775Dual 880-pro
Amint tudtok vmit Írjato mer lassan szétb*sz az ideg!! tennap óta ezzel güzülök!
Köszi..!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest