Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeck
aktív tag
Szóval délután átmentem szomszédhoz gépet formázni. Mivel nem akartam, hogy gond legyen, pl. rossz vinyót formázzak (sajnos előfordult már
) a rackben lévő 160-as seagate-et, és a raid-re kötött 120-as seagate-et, lehúztam a gépről. Mivel nem találtuk a rack kulcsát lehúztam a táp, és az ide kábelt mindkettőről. Formázás, win install után visszaraktam a két vinyót. A raidre kötött vinyót telepítés nélkül simán látta, de a rackben lévőt még a bios sem. Jumpert cserélgettem, babráltam a biosban, de semmi. Áthoztam, nálam látja a bios, de a win nem. Speedfan vinyótesztere szintén látja, mással nem próbáltam. Visszavittem, beraktam a gépébe és kiváncsiságból dos-os NortonGhost2K3-al megnéztem és az is látja, de win és bios még mindíg nem. Nemhiszem, hogy én tettem volna tönkre a vinyóját, de szeretném helyrehozni. Ha valakinek van ötlete mitől lehet, és hogyan oldjam meg plz help! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a rackben lévő 160-as seagate-et, és a raid-re kötött 120-as seagate-et, lehúztam a gépről. Mivel nem találtuk a rack kulcsát lehúztam a táp, és az ide kábelt mindkettőről. Formázás, win install után visszaraktam a két vinyót. A raidre kötött vinyót telepítés nélkül simán látta, de a rackben lévőt még a bios sem. Jumpert cserélgettem, babráltam a biosban, de semmi. Áthoztam, nálam látja a bios, de a win nem. Speedfan vinyótesztere szintén látja, mással nem próbáltam. Visszavittem, beraktam a gépébe és kiváncsiságból dos-os NortonGhost2K3-al megnéztem és az is látja, de win és bios még mindíg nem. Nemhiszem, hogy én tettem volna tönkre a vinyóját, de szeretném helyrehozni. Ha valakinek van ötlete mitől lehet, és hogyan oldjam meg plz help!