- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz DeFranco #42999 üzenetére
Konzol játékoknál eleve meglesz ez az árfelmenés, új szériánál 20k lesz egy játék azt olvasni..Én sokkal nagyobb problémának tartom amugy az indie nyavajákat, csinálnak éves szinten ezekböl 10000+ félét abból 3-4 értékelhető de egyesek minden szrt megvesznek, így megvan következő több ezer hulladékra a forrás.Nincs vásárlói kontrol de a nagyobb kiadók játékainál se. Lásd már a gearbox is azzal reklámoza a Aliens: Colonial Marines-t mint az év játékát. Normális világba az ilyet hulladéknak hívnánk de már ez a szint is jó sokak szerint.,
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
A HumbliBundli sztem arra jó, hogy sok embert rászoktat, hogy kalózkodás helyett meg is lehet venni valamit. Az egész erről szól, apró pici lépések. Szerintem ez az üzleti modell amúgy elég jó, biztos fognak rajta csiszolni, pl. továbbviszik ezeket a kiadói Bundle-kat, több lehetőséggel, magasabb árakkal, más bónusz-rendszerrel, stb... Sok ember már bereggelte magát Steam-re, Origin-re, tehát az "átszoktatás" sikeresnek mondható. Én is így szoktam le a warezről, rászoktam a Steam-re.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
AlexWolf
senior tag
Azért azt is lássuk be, hogy már idehaza is vannak olyan boltok, ahol 500-1000 Ft-tal (vagy akár gyűjtői kiadásoknál még többel) olcsóbban adják a játékokat (mindegy hogy régi vagy új) mint a CD galaxis, meg az 576.
Én már kb 2 éve nem vásárolok tőlük mióta rájöttem, hogy van pl gamestop. És ezek a boltok ugyan azt a verziójú játékot adják olcsóbban, mint a fent említett 2.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest