Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

válasz ollie #39279 üzenetére

Épp ez a poén,biztos vagyok benne,hogy aki az oldal mögött van,az oroszoktól/CIS régióbol vásárolt kulcsokkal dolgozik (mert pont olyan árakon adja +20-30% haszon)

Illetve itt egy viszonteladótol rendelhet(ett) kulcsokat és épp az a biznisz amin nevettem,hogy zsebre akarja tenni a Spec Opsot meg az XCOM EU-t.Megjelenés után most lefogadom,hogy érkezni fog az akciós/napi akciós Spec Ops/Xcom

A Bureaut ugyanúgy szórja ki a 2K mint a Bioshock Infinitet,durva árukapcsolással,az összes preorderben elkelt kulcsért cserébe küldeni fogják az adott számú extrát az összes hivatalos viszonteladónak,amint megvan a tervbevett globális preorderszám.És szépen megy felfele Steamen szóval meglesz minden.

Infinite kapcsán volt az,hogy az amúgy is olcsó gamersgate.co.uk preorderre vissza lehetett varázsolni még a 20% kedvezményt(ha volt) ha kivetted a kosárból az extrán felajánlott játékot(ami valójában bele volt számolva a vételárba,és ha kidobtad,az tovább esett)
    Na most ez nekik nagyon nem érte meg(gamersgate), utólag megjelenéskor mégis kiosztották a trükkös megrendelőknek is az extra játékot,mert a 2K küldte ha kérték ha nem,és ha náluk marad,a
    z lopás esete kb )

Na mindegy,a lényeg hogy azon vigyorgok,hogy napi akcióban egy euróért drágábban adja( ez az 1 euró kb fedezi is az utalgatási költségeit). Nagyon kíváncsi leszek igazam lesz -e, vagy csak nagyon cinikus alkat lettem :DDD

EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák