- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz Kalandor #144551 üzenetére
Talán, lassan, fokozatosan sikerül megérteni, hogy egyre kevésbé lehet modern játékokat érintő problémákról úgy beszélni, hogy a 234234232323. "nem beszélhetsz róla" kritériumot nem sérted.
Jó példa erre az Elden Ringes hír, ami szabadon mindenhol lejött és még sehol nem láttam, hogy tiltották volna alatta a kommenteket. Itt tiltva lenne az 100%. De jó példa erre a vicces kép is, amit korábban betettem, hogy egy fekete próbál elrejtőzni Assassin's Creed módra a feudális Japánban. (Ami nyilván teljesen nonszensz baromság.) A hatalomnak sosem volt humorérzéke...
Egyébként ha tényleg betartjuk a szabályokat, akkor i2k Tesla hírének/videójának sincs itt semmi keresnivalója (részemről viszont köszönöm, hogy megosztotta, mert vicces volt!), mert még az off topikban is off. És megint azt történt, mint múltkor, hogy részemről én csak reagáltam rá... Ne engedjétek meg és nem lesz mire reagálni.
Anonymusxx hírének meg főleg nincs itt semmi keresnivalója, pedig valójában eléggé összefügg azzal a témával ami történik a szellemi termékekkel kapcsolatban. Egy Elden Ring játékost piedesztálra emelnek a dupla nulla eredménye miatt csak azért, mert fekete, mindeközben egy fehér írót elnyomnak, mert fehérnek született. Szinte egyszerre történt egy nagyon durva pozitív és egy nagyon durva negatív diszkrimináció.
Mi itt azt hiszem mindannyian úgy gondoljuk, hogy az egyenlőség a fontos és semmiféle kettős mércének nincs helye. De már megérte ez a sok hajcihő, mert cirka 4 év után a HG is előkerült...
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok