Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Nem tudom, benne van a 100 - 2000 végigjátszatlan játékban.
Ugye még a GMG adta 1 fontért, mint Golden Joystick Awards ajándék, akkor meg mindenki minimum két emaillel zsebelte be az ilyeneket. Emlékszem, a kezdetek kezdetén még sorban regisztráltam az email címeket az ilyen gleames, meg egyéb ingyen játékokhoz, a Syberiából például szerintem van vagy nyolc, mert az többször is volt ingyenes. Most már csak akkor megyek rá kétszer ingyen játékra, ha ad kártyát, amiből jól meggazdagodok.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Opel topik
- Honda topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- SSD kibeszélő
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Politikai mémek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest