- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz FollowTheORI #104410 üzenetére
én a Coopot hiányolom a játékból, jó lenne együtt darálni.
-
válasz FollowTheORI #104393 üzenetére
not bad
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
kriszpontaz
veterán
válasz FollowTheORI #104351 üzenetére
Csak ne ezzel a Google authenticator-al csinálnák ezeket a 2 lépcsős cuccokat. Mocskosul irritáló hogy ha valami gebasz van (pl. a múltkor Originnel szívtam meg emiatt), pl. a telefon bekrepál és emiatt újra kell húzni, esélyed sincs kikapcsolni, vagy más bejelentkezési módot választani (pl.: email).
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #104221 üzenetére
Nem ez az első osztás, bár nem is adtak annyit ingyen, mint az EA. A Silent Hunter 5 és a PoP The Forgotten Sands tuti volt ingyen, nekem is úgy vannak meg. Remélem olyanokat osztanak majd, ami még nincs meg. Far Cry 1-2 jöhet, AC 1-2 ne, mert megvan.
De régebbi, jelenleg nem kapható Rainbow Six sem lenne ellenemre, a Rogue Spear-t rengeteget nyomtam anno, és azt nem árulják. Mondjuk a legelsőt se, de a UBI bundliban volt.Amit viszont nagyon ki kéne adniuk a Stupid Invaders.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Frod
addikt
válasz FollowTheORI #104150 üzenetére
Ugyanezek, csak + még Rise of a Tomb Raider, és Xcom2 hasonló árfekvésben
Egyébként komolyra fordítva a szót nyilván semmi normálisra nem számítok, az Arkham Knight-hoz jó lenne behúzni max 5€-ért a szízön pesszt, az talán kaphat egy -75öt, azt füst.
A többi fentebb említett talán karácsonyra lehet már jó lesz.Do you see the white shadow?
-
micafighter
nagyúr
-
NyMRooD
őstag
válasz FollowTheORI #103973 üzenetére
Persze, jó ár, de még mennyire, még féléves sincs a játék, de ez vagy a Rise of the Tomb Raider, a fullos Life is Strange-el együtt legkésőbb a decemberi zsákbamacska surprise csomagjukban szerintem benne lesz. Hiába jó játékok, a square enix (nekik sajnos, nekünk meg öröm) nem tudja sokáig magas áron tartani a játékait és könnyen oda is adja bundle-be (ez alól az FF széria volt kivétel, de decembertől más az sem).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #103925 üzenetére
6 a minimum és 8 az ajánlott, szóval jogos, hogy a 8GB már a minimumra is kevés, hiszen nem csak a játék zabál belőle.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz FollowTheORI #103910 üzenetére
BF4/Battlefrontból kiindulva nem fog kelleni.
Amúgy megjavult az fps mérő, nyomtam egy gép restartot.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz FollowTheORI #103908 üzenetére
Köszönöm a választ. Most jut eszembe, hogy a van egy 240-es ssd a gépben, vész esetére, de nem is használom.
Akkor lehet letöltöm még egyszer. Ramot nem terveztem bővíteni, esetleg októberben a BF1-re, ha szükséges lesz (szerintem nem).https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #103833 üzenetére
Ez a nevetségesen rövid - 24 mp - semmi.
Mondom, a legjobb megoldás a Ground Zero-ban van.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #103833 üzenetére
A Gamesplanet már le is akciózta 20 EUR-ra a Phantom Paint...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #103805 üzenetére
Hát, előre ne vegyük le a keresztvizet a témáról... mert bármi megtörPénhet...
De, ha még csak 33%-ot kap a "nagy" akciózásban, az is több, mint a semmi. Vagy de?Jelenlegi állás szerint az euró bebetonozott árfolyamon fut. Nem kizárt, hogy még június végén is karistolni fogja a 315-öt.
Ma: 9460 Ft-ot kell adnod a Phantom Pain-ért, ha STEAM-en veszed.
Lehet, hogy júniusban, esetleg csak 33%-al olcsóbban: ~7100 Ft... bumm, egy kis kivárással "kaptál" 2300 Ft-nyi előnyt...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #103758 üzenetére
tuti lesz aki ezt a marhaságot is übereli majd de nem rossz !
(#103766) djculture - hogyne lenne rosszabb?! ez nyílt átverés! míg a kickstarteren nem tudhatod, ha nem adsz mindenféle jöttmentnek, esélyesen játékot kapsz érte cserébe. számtalan játék nem létezne az oldal nélkül.
baker nélkül viszont a világ egy jobb hely lenne ....
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
micafighter
nagyúr
válasz FollowTheORI #103755 üzenetére
Azért 100 óra multiban nem = egy 10 órás SP játékkal ha azt végigviszed 10x
(#103756) i2k: ja, ki lehet lépni csak kibannolnak, azon túl 40-50 perc egy meccs, 9 másik emberrel játszol, ha fogod magad és kilépsz meccs közbe akkor 9 másik ember játékát cseszed el és idejét vesztegetted. Az tényleg nonszensz hogy azért nem tudja megnézni otthon a mailt a faterja mert játszik a gyerek, de azért nem hazudott a gyerek se. Amugy annyi hogy figyelj fater meccs után géphez engedlek, legrosszabb esetbe 40-50 perc mulva. Nem a világvége szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #103755 üzenetére
Van egy helybéli fiatal surmó srác, aki még a középiskolát koptatja. A szüleinek beadta, hogy a családi számítógép elől azért nem szabad felállnia, amikor a LoL-t nyomja, mert a játékból nem szabad kilépni játék közben.
A turpisságra jó ideig nem is derült fény, de mivel az apja a munkatársam, és egy napon elpanaszolta, hogy otthon nem tudta megnézni az egyik hivatalos e-mailjét, ezé' hadd nézze meg már a hivatali gépen, általam... én visszakérdeztem, és szó szót követett. Mikor kiderült, hogy miért nem tudta megnézni, hát nálam is volt lol-ozás, csak magyarul, és jó hangosan.
Azóta a srácot simán le tudja koppintani a gépről az örege, mert már tudja, hogy ki lehet bizony lépni a League of Legendsből
//Ha nem így tettünk volna, tuti, hogy pár ezer óra után derült volna csak ki
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Assimilator
őstag
válasz FollowTheORI #103745 üzenetére
Ez aztan a levezetes!
Szoval akkor ha en bele tudtam rakni mondjuk a Fifa 16-ba, 1000 orat, akkor mennyinek is kellene lennie egy 10 oras jateknak? -
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #103521 üzenetére
ac3-nál nekem ugyanaz van mint régen, dlc-k gamersgate vannak a deluxe kódot meg már egyszer aktiváltam újra nem lehet és simát adott... Dlc fülön az uplay-en vásárlási felirat díszeleg. Innentől körbeért a dolog semmi se változott nekem ennél.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #103519 üzenetére
annál az AC3-nál egy kódot kapsz, amit a uplay sima játéknak lát.
MIután melléraktad a már letöltött DLC-ket a ___játékon belül___ kell aktiválni (ua kóddal) és akkor fullosNem hiszem hogy ezen változtattak volna - de lehet hogy tévedek.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #103287 üzenetére
gondolom a "biztonságos" mexikói és egyéb latin-amerikai utazásokkal járó mellékhatás
-
Erdei88
veterán
Tesómnak is nemrég törték fel, pár napig ment a levelezés mert nem adta fel az orosz úriember. Gondosan mindent megváltoztatott. Miután beállította az smst értesítést elkezdte spammelni
-
beijesztettetek, tettem ra smst
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #103225 üzenetére
A burítós X-Com is halott physx-el és semmi nem segít rajta.
Valami nagyon nem kóser a régi game-ek physxével az új kártyák káráraNext PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #102924 üzenetére
Amiről nem tudsz az nem biztos hogy nem létezik
Havi 990ftot fizetek a "100Mb"-os (papíron) korlátlan netért. Legalább ennyi előnye van hogy a gyár szerződésbe van a telenorral.Next PC Upgrade: 2022
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #102924 üzenetére
Itthon ilyen nem is lesz, a mobil dolgokra itthon mint valami prémium árura úgy tekintenek. Miközben már minden országban telítve van a piac mindent megadnak csak az adott szolgáltató előfizetője legyél. Itthon büntetnek ha leszerződsz. Le is szarom az összest van prepaid kártya és szevasz.
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #102897 üzenetére
mióta crytek ingyen játék reményében levelet írt nekik nagyon odafigyelnek erre
-
válasz FollowTheORI #102894 üzenetére
nem baj, tobb penz marad pelenkara
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #102816 üzenetére
Anno én is - és ráadásul, minden alkohol és drog hatása nélkül.
Igaz, akkor még nem is voltam úgy lerobbanva [csak a lábam volt ugyanúgy 3x műtve].A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
echterion
nagyúr
válasz FollowTheORI #102683 üzenetére
Ez mondjuk igaz, nincs szó többféle konfigurációról. Viszont jó eséllyel a platform maximumát kihozta akkor az AMD ebből a chipset-ből, mint ahogy a PS3-nál is megtette. Ha nem igy lenne, akkor elég lenne némi órajel emelés, de valószínűleg nincs benne annyi plusz, hogy ennyivel megússzuk. Ha meg másik platform, akkor ott leszünk, mint a PS3-PS4 verzióknál. Az sem jó irány, nekünk. Én hidd el, a kiadók csak annyira optimalizáltatnak, amennyire feltétlen szükséges, ez a mostani PS4 felhozatalból is látszik azért. Ott van pl. a 2013-as Tomb Raider, arra mennyit is kellett várni, hogy úgy, vagy picit jobban nézzen ki, mint a PC-s ultra verzió? És megjelent ugye PS3-ra is. Nem tartom valószínűnek, hogy annyira megérte nekik. Én mondjuk megvettem, mert korábban még nem találkoztam vele, de ilyen 8 CAD volt, ami azért aprópénz, valljuk be.
De majd meglátjuk E3 után, addig úgyis csak spekuláció minden.
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #102692 üzenetére
Olyan 25mega körül(Origin, Uplayt nem tudom), de ami a legjobban zavar hogy nem egy helyen van minden, tökmindegy hogy kell a többi fiók az aktiváláshoz, nekem tökéletes lenne minden Steam-re.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #102690 üzenetére
Akkor legyen verseny úgy hogy minden felkerül a Steam-re is mert tőlük garantáltan leszedek bármit 54megával, az 1000 Diginettel meg 80megával.
-
echterion
nagyúr
válasz FollowTheORI #102680 üzenetére
Álomvilágban élsz, ha ezt komolyan gondolod. Jelenleg PC-n is pont az optimalizálás a legnagyobb gond. Illetve ennek a hiánya. Egy jóval erősebb és egy jóval gyengébb hardverre külön kellene optimalizálni minden játékot, ezt nem fogják a kiadók finanszírozni.
Szerintem max. 4k multimédia lesz belerakva meg egy-két extra feature.
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #102680 üzenetére
Az a 4K is érdekes lesz mert kb a 7970-esnek megfelelő gpu lesz benne, ami meg 4K-ra minden csak nem elég max 5fps-sel, érdekes lesz.
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #102678 üzenetére
A Sony-nak nem lenne tökmindegy toronymagasan eladott gépek piacán?
De, és mit csinálnak ők is kicsesznek 40 millió emberrel, bekövetkezik lassan az amit már régóta beszélünk csak nem hittük el, ennél több értelme lett volna egy gyengébb és egy erősebb gépnek aztán mindenki veszi amelyiket akarja. -
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #102676 üzenetére
Igen csak azok nem voltak már 2 év után gyengék, ellenben most, úgyhogy még két és fél hónap és bejelentik az E3-on, ennyit a konzoloknak is, én pont ezt az egyet tartottam vonzónak a konzolban, ez is elveszett, arról nem is beszélve hogy most már hivatalosan minden Forza jön PC-re, és ez csak egy lépés még.
-
Maxtreme
addikt
válasz FollowTheORI #102534 üzenetére
Köszi.
Igen azt tudom. Csak steamen is meg lehet venni, de nyilvan kell az uplay hozza. -
Maxtreme
addikt
válasz FollowTheORI #102531 üzenetére
Ennél sem említi a magyar lokalizációt. Ettől függetlenül ha pl a "steames kiadás" tartalmazza, akkor globálisan minden régióból származó kulcs tartalmazza? Vagy hogy van ez?
-
Maxtreme
addikt
válasz FollowTheORI #102531 üzenetére
huhh köszi, ez tényleg korrekt.
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #102488 üzenetére
Jogi vita aligha, 10 éve is a Ubi adta ki, saját csapat fejlesztette, inkább technikai oka lehet. Starforce esélyes, az valószínűleg ugyanúgy csak mókolva megy, mint a SecuROM.
Crytek: Amit mondasz, egybevág a Starforce védelemmel, mivel a virágbolti verziót az nem terheli.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
maddionmax
senior tag
válasz FollowTheORI #102291 üzenetére
Igen, nem volt kulcsuk hozzá...most lett és ingyen adják....logikus.
-
Frod
addikt
válasz FollowTheORI #102253 üzenetére
Hát az elmúlt hónapokban rengeteg vezető beosztású személy (vezető író, forgatókönyvíró, fejlesztési vezető, stb) hagyta ott a projektet.
Itt van pl a legutóbbi cikk, a korábbi távozók is jelölve vannak.Do you see the white shadow?
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #102151 üzenetére
Ezt meg jó ritkán nézem.
-
válasz FollowTheORI #102151 üzenetére
Mindkettot 5 percenkent frissitem, igy haromszor is lattam az ajanlatot
szerk: ja nem
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #102127 üzenetére
Én már elég rég írtam ezt pont te voltál aki hitetlenkedett már fél éve van ilyen régiózárt játék. AC UNITY volt az utolsó amiből nem volt régiós szarakodás. Mondjuk az annyit is ér.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #101928 üzenetére
Vagy nem: [link]
Gyakorlatilag az nvidia széria egy buta kacsa dx12 ügyben itt a ph-n is le van írva ebben, így a szokásos dx11+gameworks-ot amig lehet az nvidiánál megfogják tartani. Ha csak a szoftverfejlesztők le nem szrják őket.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #101889 üzenetére
Nagyon jól lehetett billentyűzetről irányítani, bár nem térnék vissza rá. Vettem tavaly próbaképpen egy olcsóbb Thrustmaster kormányt a Tesco-ban kb. negyedáron 3500 Ft-ért, simán össze lehetett hangolni a játékkal.
-
Lackki
őstag
válasz FollowTheORI #101889 üzenetére
az azé erős túlzás
De nekem is az a kedvenc NFSem Moby Dick Porsche... best of (935)Viszont megvehető a Raceroom-hoz ugyanez az autó! Kb vezethetetlen legnehezebb az egész játékban szerintem
Privátot hamarabb észreveszem
-
Agyzuzo
addikt
válasz FollowTheORI #101755 üzenetére
Sztem ha egy játék indokolatlanul sok elnyújtott mászkálós részt tartalmaz, az pusztán tervezői hiba, ez nem lehet cél, ráadásul rosszul megválasztott eszköze a játékidő kitolásának. Ugyanez igaz a repetitív quest-ekre is, sztem kell némi autisztikus jellem vagy egy enyhe OCD ahhoz hogy ez valakit huzamosabb ideig lekössön.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
addikt
válasz FollowTheORI #101743 üzenetére
Vagy csak nem feltétlenül az AAA+++ játékokat kell nézni. Ami hirtelen eszembe jut, az a Life is Strange. Az agyamat eldobtam a sztoritól, meg a beleéléstől, meg a karakterekkel együttérzéstől. Sétaszimulátorok is jók tudnak lenni, ha elgondolkozni akar az ember (Dear Esther, Vanishing of Ethan Carter, S.O.M.A) Úgyhogy bőven vannak még minőségi SP játékok, csak inkább az indie szférában kell keresgélni.
Meg azért továbbra se felejtsük el a Witcher 3-at, ami naggyon magasra tette a lécet, mind a sztori-orientált mind az open-world játékok között.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #101743 üzenetére
Számomra ez az új élien egy 19 órás unalomtenger volt. Számomra ez minden volt csak nem minőségi single.
A 2010-es lehúzott dara Alien (vs predator) 35x jobban tetszett és mindig előveszem a mai napig.Next PC Upgrade: 2022
-
AtHoS
nagyúr
válasz FollowTheORI #101719 üzenetére
Értem, ezt nem tudtam...elcseszett egy "boltjuk" és elgondolásaik vannak Jól meg is tévesztettek vele és írom a hülyeségeket folyamatosan miatta
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz FollowTheORI #101717 üzenetére
Gondolom lejött, hogy tudom miről beszél, viszont a listában nincs digitális Limited verzió. Akkor hol a hiba? Mert szvsz. nem az árakban, hanem a kínálatban, mivel digitális Limited-et nem is tudsz kosrába rakni függetlenül attól, hogy mennyibe kerül(ne). Lehet terület korlátozott a kínálat?
Minden esetre hiba az van. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a 16eu-st megvéve alap vagy Limited lesz belőle a végén
read-only mode on the forum
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #101694 üzenetére
AMD cucc. Gondlom akkor egy 280X-el fut majd koximaxon ugyanúgy mint 980-al
Next PC Upgrade: 2022
-
Frod
addikt
válasz FollowTheORI #101694 üzenetére
115 rugós kártyával 30 fps?
Azt hiszem akkor ezt is elfelejthetem.Do you see the white shadow?
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #101686 üzenetére
Teljes árat az fix hogy én ezért nem adok, az ember megnézi a régi videokat róla az egy darkos kinézetű játékot takartak és hogy bárminek rendőrnek mentőnek stb belehet majd állni rendet tenni. Ebből semmi sincs benne..
Megkockáztatom ennél még a watch dogs is fényévekkel többet ígérő játék.Fene tudja, zártat én nem néztem és most se grafikára izgulok mert 5850-en lowra lőtte be, előtte még feljött az ablak hogy nem felel meg minimumnak de ment simán
Inkább megveszem a far cry-t vagy a Doomot helyette, mert ez nem az én világom...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #101682 üzenetére
Sok értelme van drágább árak vannak bárminél, xcom 2 is csak 1000 forinttal drágább mint a cdgalaxisos dlc warrior packos kiadás..
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #101673 üzenetére
Szóval ha találok egy boltot ahol olcsón van a régi játék, és megveszem azt, akkor EE-re frissül mindenképp?
-
djculture
félisten
Mondom nekem alap van maradt is annak, semmilyen dlc nincs benne sp kellene hozzá, majd egyszer ha 5 euro lesz többet nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Gyakorlatilag az semmit se ad csak felnyomja a grafikát meg feltápolja a zombikat. Attól még nem lesz benne a following egyetlen eleme se és egyéb dlc se amivel a feltápolt zombik ellen lesz némi esélyed. Ugyanúgy megmarad alapjátéknak nekem is az van csak.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz FollowTheORI #101670 üzenetére
Erre gondoltam, köszönöm szépen a választ!
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #101630 üzenetére
Szerintem ez nem is a játékot, hanem a gyűjtői kiadás filléres óráját reklámozza.
De ha már bepalizás, a tavalyi E3-as Dark Zone reveal trailer sokkal jobb volt. Kár hogy elejétől a végéig kamu. Nagyon megdolgoznak a nagy kiadók, hogy az ember azt se higgye el ha kérdeznek.
más
CÉDÉKÚCSBÓTOK ELVESZIK TŐLÜNK A MANGAPUNCIT!
Mangagamer.com nem ad ki több Steam kulcsot a visszaélések miatt.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #101630 üzenetére
Kíváncsi leszek erre a játékra, nem látom benne azt az erőt ami huh de nagy játékká avanzsálná...
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #101571 üzenetére
mondjuk az sem ér semmit, elég könnyen kijátszható... meg is írom már nekik, csak pár hónapig nem jött tőlük az unlcok kód meg a vásárlás után a mail, aztán addig jól jött
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #101568 üzenetére
Bezzeg engem meg nem enged be más-más IP-ről, emailben küldik mindig az unlock kódot. Persze, hogy másik IP, ADSL...
-
sixpak
nagyúr
válasz FollowTheORI #101568 üzenetére
Már megtették, az imént jött a levél, amiben elnézést kértek a késés miatt és megjöttek a kódok is.
Amúgy csak pc-ről otthon és telóról szoktam belépni.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #101491 üzenetére
“Dying Light is one of the most exciting survival games around and what’s more – it’s Oscar season so what better time than now to head to the Hollywood hills,” GAME UK retail MD Charlotte Knight said.
“We know our community like to get in character and will have no doubt been inspired by the leading actors on the big screen – so this is a really exciting opportunity for any gamer wanting to hit the silver screen in style.”
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
micafighter
nagyúr
Majd 1dolláros bundliba behúzzuk
-
sixpak
nagyúr
Ez sem volt rossz.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
micafighter
nagyúr
válasz FollowTheORI #101488 üzenetére
Pontosan így vagyok vele én is. Nem is olyan játékról van szó amivel kiadáskor nagy gondok lettek volna hogy cfgbe kell turkálni hogy egyáltalán elinduljon, meg nem is olyan játék amit szénné lehetne modolni.
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #101472 üzenetére
Windows Store-tól mentsen meg minket a Jóisten!
Random topikban Pocok256 esete a teszkógazdaságos Tömbradírral, ez részeiben volt már Best Buy topikban, de repült a múlt heti offokkal együtt.
Utókornak:
"Itt is felhívnám szerencsétlen leendő vásárlók figyelmét, hogy véletlenül se vegyenek semmilyen ms store játékot pc re főleg ne ezt. V-sync kikapcsolhatatlan refresh rate állíthatatlan exclusive fullscreenbe képtelenség kitenni. (nincs rá opció) FPS kijelzést nem lehet bekapcsolni se fraps se msi afterburnerrel. Felvenni nvidia experiencel streamealés miatt lehetetlen hisz nem jön be a felület. Egy raklap .""cfg buhera?"
"Windows lockolja a könyvtárat max linux alol férnék hozzá... Adminként sem tudom szerkeszteni és a beállításai fő része pedig regeditbe van amit végképp nem lehet szerkeszteni hiába mentem felül azonnal visszaírja a winfos."
Ez egy GfWL Marketplace játékról is készülhetett volna 2006-ban. Mikroszofték semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek.
más
Míg el nem felejtem.rovat
5% permanens zakció a Gamesplaneten @forUNCUT csoportos forradalmárkodásért :1) Sign up to Gamesplanet using your Steam account. If do you have an account already, connect it to steam from the "Social Login" tab in your account.
2) Then visit www.foruncut.com – It'll redirect you to the Steam group, which you shall become a member of.
3) Once done – wait for at least 10 minutes (that's the time Steam needs to update cached API results)
4) Visit Gamesplanet through this link: https://foruncut.gamesplanet.com
5) You're then done and 5% group discount are applied to your GP account. You'll see the discount applied, once you add a game to the cart.más
s ha már linkbányászat
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #101480 üzenetére
Hát azt nem tudom mert ma is mindenhol az új assassin creedet hirdette az 576, Chronicles meg a franc se tudja mi. Már el is megyek mellette nem kell...
-
micafighter
nagyúr
válasz FollowTheORI #101435 üzenetére
De nem vagy egyedül nekem is tetszettek a sirok általában, de a gyere vissza később néha kicsit idegesítő azért.
-
Lackki
őstag
válasz FollowTheORI #101391 üzenetére
már vártam
7.4gb viszont kicsit kevésnek tűnikPrivátot hamarabb észreveszem
-
MrTwister
őstag
válasz FollowTheORI #101391 üzenetére
Nekem megvan az alapjáték+bozak horde+ultimate survivor bundle, akkor ez most felfrissül egy patchel enhancedre, eddig ok. A following dlc-t viszont, hogy tudom hozzá megvenni? Season passom nincs sajna és ennyiért egyelőre felejtős. Megtaláltam, csak alapjátéknál még nem listázza: [link]
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Crytek
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #101262 üzenetére
Ha akarnak visszatudnak vonni bármit már tudhatnád. DIRT2 kuponoknál annak idején pl megcsinálták hogy mindent elvették utána igazolni kellett számlával hogy az adott ember vette a kártyát.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #101257 üzenetére
Főleg ,hogy most az asus vonogatja vissza a kódokat
Remélem a már beaktiváltakhoz nem nyúlnak.
Next PC Upgrade: 2022
-
xuser
tag
válasz FollowTheORI #101257 üzenetére
köszi a linkeket
sajna nem műxik (inkorrekt serialt ir) pedig a gép típusa benne van a listában.. -
MoVieFaN
aktív tag
válasz FollowTheORI #101227 üzenetére
WoW. Nagyon köszönöm! Így már simán ment az aktiválás GTX970-nel.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #101227 üzenetére
Egész játék egy zsákbamacska..
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz FollowTheORI #101194 üzenetére
Pont az AC Syndicate-tel játszom, a legjobbkor. Nagyon köszönöm!
Viszont ezt a Tomb Raideres copy paste részt nem értem, valaki esetleg PM--ben tudna segíteni?
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
vitaro
senior tag
Aztarohadt! Nemsokára egy éves lesz a kártyám, de elfogadta a kódot! Köszi a linket!
[ Szerkesztve ]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #101213 üzenetére
De legalább tudjuk mikor jön.
-
szallasi007
őstag
válasz FollowTheORI #101203 üzenetére
Szia,
privibe el tudnád küldeni a menetét a dolognak mert nekem sehogy nem sikerül
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz FollowTheORI #101201 üzenetére
Az még nekem is ment novemberben (szeptember utáni vásárlás kell hozzá).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
cyberkind
félisten
Ezt most hogy kell érteni?
Tegyük fel hogy beregelem az Asus kártyámat ami mellé adták a Batman-t és társait de még kaphatok Tomb Raider-t? -
eami
veterán
válasz FollowTheORI #100849 üzenetére
PayPal szerint megkapták... ha törölték volna akkor azonnal megjelenne paypalnal is ennek a ténye. Sőt manapság már a zárolást is elég hamar feloldja a paypal a kártyáról ha úgy van. Meglátjuk mit válaszol a support. Kár hogy nem tegnap este próbálkoztam, mert akkor még tuti dolgoztak.
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #100846 üzenetére
szerintem ez csak egy hiba, rögtön visszajelzett hogy minden okés aztán mégis canceld közé került.
Mindenesetre írtam nekik, mert most se pénz se játék :\ -
Gaborka30
aktív tag
válasz FollowTheORI #100645 üzenetére
Köszi
Folyamatos előfizető vagyok.. Valóban az nem volt egyértelmű, hogy nekünk is jár-e majd az Alien, vagy "csak" az új előfizetők kapják?
-
bullseye
addikt
válasz FollowTheORI #100500 üzenetére
Na ami a jó magyar módjára részt illeti, éppen most volt egy kutatás a Shenmue 3 kapcsán, ahogy 15000 emberből 4000+ úgy gondolta, hogy a 2. körös PayPal-es támogatóknak nehogy már járjanak Kickstarteres ajándékok, mert...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #100489 üzenetére
Maradjunk annyiba hogy nem jófejségböl vezetet be se az EA se a Valve visszatérítést. Az hogy neked fingod sincs a jogaidról az látszik. Gyakorlatilag német országban a fogyvéd azért pereli a valve-t mert kötelessége lenne azt is biztositani hogy megveszel egy szoftvert és tovább tudjad adni. Pár év és majd ezt is bevezetik, a visszatérítést is ilyen perek kényszeritették ki.
De amúgy újdonság hogy már a francia a fogyvéd is perel: [link]Mit ad isten miért : "Steam felhasználói megállapodása szerint például nem adhatjuk el digitálisan megvásárolt játékainkat"
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #100491 üzenetére
"Visszaélés
A visszatérítés célja, hogy megszüntesse a kockázatot a Steamen történő vásárlásoknál, nem pedig játékok ingyen megszerzésének módja. Ha úgy tűnik számunkra, hogy visszaélsz a visszatérítésekkel, megvonhatjuk tőled ezt a lehetőséget. Nem tekintjük visszaélésnek, ha egy olyan játék után kérsz visszatérítést, melyet éppen egy vásár előtt vásároltál, és ezt követően azonnal újra megvásárolod a játékot a kedvezményes áron."
Ebből még mindig nem derül ki, hogyan döntik el mi számít visszaélésnek és miként korlátozzák.(Ha csak nem arra gondolnak, hogy ha sok 2 óránál rövidebb játékot toltál és visszakérted utána az árát. De miért ne lehetne ez az indok arra, hogy refundot kérj? )
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #100489 üzenetére
Magát refundot így nem korlátozhatják szerintem - elég nehéz bizonyítani hogy mind a 200 játéknál később derülnek ki hibák - egyszerűbb ha a vásárlást tiltják le. Arra meg így olvasatlanul is joguk van ilyet minden indok nélkül megtenni.
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #100484 üzenetére
akkor is a steam lesz a hibás, meg a seggfej kiadók
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #100484 üzenetére
Megnézném hogy egy egész eu-ban érvényes távollévők közötti szerződésröl szóló jogot megvonnak. Kb milliomos lennék rajtuk.
Az egy dolog hogy a törvényi kötelezettségnél ők többet adnak, de az hogy bele se nézek és visszakérem a pénzt 2 héten belül az alapjog.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #100475 üzenetére
Az a baj hogy nagyon kevés az a játék ami normális lesz egy ilyen hozzákókányolás után.
Listát lehetne írni melyik játékot szrták el egy ilyennel.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #100475 üzenetére
Én most raktam fel újra, kitolom sokadszorra megint, imádom.
-
KisApám
addikt
válasz FollowTheORI #100038 üzenetére
Az Assassin's Creed Unity a kedvencem volna, HA lehetne venni egy teljes csomagot 15 EU-ért max.
Várok februárig, akkor megveszem az AC Syndicate-t (teljes csomagot) 15 EU-ért inkább ha lesz annyiért.
(NEM igazán megbízható oldalakon a Syndicate most 20 EU vagy alatta van.)̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest