- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Kösz mindenkinek most már értem, 20$ körül nem tud valaki simcity-t? 20 fontért van de mivel nem tudom kipróbálni ezért annyit meg sajnálok érte.
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
segítséget kérnék
Gamefly-on van egy csomó akció összefoglalva (gondolom hogy már mindenki ismeri de hátha nem) - építs magadnak bundle-t xx juróért stb.:
GameFly-akciók.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy amit GameStop-on mutat 20 dodós SimCityt, az valójűban 40 $. Valahol van valami kupon amit nem látok vagy a GameFly-osok néztek be valamit?ui.: egyáltalán gamefly-ról lehet M.o.-ról vásárolni vagy ez is csoda vpn megoldásos?
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ, de most nagyon hezitálok mert ez így pont jó lenne (jó ár, 1 hónap kipróbálásra stb.), csak az a gond hogy megöregedtem és nincs időm játszani Pár éve úgy gondoltam ha lesz melóm, veszek játékokat és lesz időm játszani, na minden van de még sincs semmi
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz cskamacska #51586 üzenetére
Az ős wow-osoktól előre is elnézést kérek, de mivel kő buta vagyok a wowhoz, ha most megveszem a macisat, akkor ez egy hónapos kulcs, vagy már nem havidíjas a történet és végtelen történet lett belőle?
Illetve a Battlechestet ha megveszem akkor az hogy is van?
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Sziasztok Magic 2014 csoda játékra valami olcsó beszerzési oldalt nem tudtok esetleg? 10 font steamen de van hozzá egy rakat dlc amivel összesen 20 fontba állna meg azt meg kicsit sokkalom (még csak a demót nyúzom), viszont ha nincs de azt mondjátok megéri akkor kénytelen leszek megvenni annyiért.
Előre is
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, SimCity-re (2013) nincs valami csoda kódotok vagy ötlet hol a legolcsóbb? 34 dollárért találtam csak.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Drón topik
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest