Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Szia!
Pedig fent van a "neten" tessék a link: epson win7 driver
Azt viszont nem írtad, hogy milyen Windows alá kell a driver, amit linkeltem az a win7, de ott másik Windows drivert is le lehet tölteni.
Az ilyen jellegű kérdést legközelebb a Epson nyomtató - segítség kéne! topicban tedd fel.Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot hanem használd a keresést, mert szinte minden kérdésnek van topicja.
Ezt zártam.
-
bozorzsu
csendes tag
Sziasztok!
Van egy epson sx 130-as nyomtatóm, amit szeretnék laptop-ra feltelepíteni, de sehol sem találom a lemezét. Már felkutattam az egész lakást, de sehol nincs.
Szóval szükségem lenne a driverre. Netem sehol nincs, csak a scanner progija van meg.
Tud valaki segíteni? Nekem a lemez kéne, ha valaki tudja, küldje el nekem, a postát fizetem oda-vissza. Másnap küldöm is vissza!
Köszi!
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xbox Series X|S
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- 2 db patron HP Laserjet P1005 nyomtatóhoz
- Epson Workforce Pro WF-M5799 nyomtató
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest