Hirdetés

2013. május 25., szombat

(#4551) warren

warren
(kvázi-tag)

Sziasztok,
szeretnék segítséget kérni hozzáértőktől, a probléma a következő (bár lehet, hogy ez természetes):
vettem egy Epson SX235W nyomtatót, a gyári patronszettből a fekete az kb. 5 lapot bírt ki, kicseréltem a teljes garnitúrát utángyártottra mind a 4 színt egyszerre mert így nincs gond az eredeti + utánygyártott patronokkal ha keverve vannak, így az utángyártottból ami asszem 10 vagy 13 ml-es volt megintcsak a fekete fogyott ki most 20-25 lap nyomtatása után ez természetes vagy valamit állítani kéne valahol szoftveresen?
előre is köszi a segítségeteket.
üdv

Gigabyte GA-MA69GM-S2H;AMD Athlon X2 BE-2350 2100Mhz;Asus HD3650 Top;SE Xperia Mini Pro SK17i; Dell Latitude D630;

(#4552) TA68 válasza warren (#4551) üzenetére

TA68
(fanatikus tag)

Ha sokszor kapcsolgatod ki be, akkor az Ebcsont a fejtisztításokkal elpucolja a tintát.

(#4553) warren válasza TA68 (#4552) üzenetére

warren
(kvázi-tag)

Értem, de a mondjuk nem kapcsolom ki mondjuk csak heti 1x akkor se fogok tudni csak max. 50 lapot nyomtatni egy nyomorult utángyártott tintával? (890Ft egy patron) Ez így drága mulatszág lesz ám.

Gigabyte GA-MA69GM-S2H;AMD Athlon X2 BE-2350 2100Mhz;Asus HD3650 Top;SE Xperia Mini Pro SK17i; Dell Latitude D630;

(#4554) TA68 válasza warren (#4553) üzenetére

TA68
(fanatikus tag)

Mem akarlak elkeseríteni, de valóban nagyon zabálják a tintát. Az egyik ismerösöm 10 ezerért vett az Epson SX200-as nyomtatójába gyári patront, ami egy fejtisztítás és 3 dvd borító után eltűnt. Verte is a fejét a falba. De a szembe szomszédom is panaszkodik az Epson étvágyára.

(#4555) warren válasza TA68 (#4554) üzenetére

warren
(kvázi-tag)

akkor mondhatjuk azt, hogy egy ballépés volt.mit lenne érdemes helyette venni szerinted?szerintetek?

(#4556) TA68 válasza warren (#4555) üzenetére

TA68
(fanatikus tag)

Esetleg megfontolhatnál egy CISS rendszert hozzá, (folyamatos tintaellátó) ha sokat nyomtatsz.

[ Szerkesztve ]

(#4557) warren válasza TA68 (#4556) üzenetére

warren
(kvázi-tag)

túl sok nyomtatás nincs,esetleg csak most (asszonynak tételek,feladatok ilyesmi ).de mindenképpen valami takarékosabbat kell kitalálnom mert ez így horrornak tűnik egyenlőre.

(#4558) TA68 válasza warren (#4557) üzenetére

TA68
(fanatikus tag)

Én hat évig használtam egy Canon IP3300-as nyomtatót utángyártott patronokkal. Nagyon takarékos volt a tintával, fillérekért nyomtattam. Most is egy Canont vettem (MG5350) és nem bántam meg. 500-ért már lehet hozzá jó minőségű patront kapni.

(#4559) Jarod1 válasza warren (#4553) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

az sx235 ös t0711 tipusu patronokat használ, 890 ért veszed? az brutális ! 240 Ft a patron birodalom.hu nál,
még nálunk is 1 kis nyomtatvány boltban is 300 ért találtam.

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#4560) QwErTy42 válasza Jarod1 (#4559) üzenetére

QwErTy42
(senior tag)

Nem azt a patront használja, hanem a 1281 és 1291 feketét és a 128x, 129x színeseket.

Az valóban drágább, mert még nem annyira elterjedt.

...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...

(#4561) Thrawnad válasza warren (#4557) üzenetére

Thrawnad
(tag)

Kedves Warren!

Egy ideje van Epson nyomtatóm, és olvasom, és írom a fórumot :D

Eddigi tapasztalataim:

- Ha keveset használod ne vegyél Epsont.
- Ha sokat használod, akkor az igazi.
- Ha brutálisan sokat mint pl én, akkor még ennél is jobb.

Kicsit visszább van egy link ahol potom pénzért van Ciss rendszer. De lehet kapni önresetes patront is hozzájuk (nekem is az van) amivel megint csak egyszerűen filléres alapon nyomtatsz.

Thrawnad

Hardver hibára ritkán van jó szoftver...

(#4562) warren válasza Thrawnad (#4561) üzenetére

warren
(kvázi-tag)

Értem.
Én is ezzel a CIS rendszerrel fogok próbálkozni asszem, de mi nem nyomtatunk túl gyakran és ha ezt tudom akkor nem Epson nyomtatót veszek, pedig minőségre jó, csak hát a tinta...
Azért köszi.

(#4563) kontár2 válasza warren (#4562) üzenetére

kontár2
(újonc)

Szia!
Szerintem nem kell lemondani az Epsonról,főleg ha már megvan!
Nem percek alatt szárad be.Nekem van egy DX 4400,kb 5 éves most van benne a 3.garn UGY.patron,azt hiszem ez 1x volt töltve.Akárhogy számolom ez 5,max 6 tinta töltet,tehát nem sokat volt használva.Sokszor hetekig,szerintem volt hogy hónapokig nem használtuk,és mégsem száradt be súlyosan soha! Most kb 3 hét után tökéletes az ellenőrző nyomat.Mondanom sem kell,hogy az eredeti patron után csak UGY.,most pedig sk töltés olcsó tintából!
Heti 1 ellenőrző nyomat biztosan megóvja a száradástól,és alig használ tintát.
Nekem a Canon 1x száradt be és nem segített sem az ultrahangos vagy milyen gőzöléses hókuszpókusz,sem a házi áztatás= Kuka,ill.karton doboz,garázs.
Tehát nem annyira tragikus a helyzet,és az Epson jó eséllyel tisztítható házilag,mert JÓ NYOMTATÓ!
Ha teheted olvasd végig a fórumot az elejétől,szerintem megnyugtat.
Hali.

(#4564) Jarod1 válasza kontár2 (#4563) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

xerintem is, jó nyomtató egy canon i455 után mondom néktek.. :U van utángyártott patron és nem is 1 gyártótól, xerintem az eredeti patron is ugyanolyan mint 1 utángyártott...

(#4565) epzon válasza Jarod1 (#4564) üzenetére

epzon
(őstag)

szerinted
de nyilván nem értesz hozzá
ha nem tűnt volna fel az itt reklamálok 99% után gyártott tintát használ
de szerinted az után gyártott ugyanolyan jó mint az eredeti
szerinted...

(#4566) QwErTy42 válasza epzon (#4565) üzenetére

QwErTy42
(senior tag)

+1

(#4567) Jarod1 válasza epzon (#4565) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

azt ne mond, hogy a patron 5000 Ft és belül aranyból készült, :O ;] :P ugyanannyi tinta van benne nem?
az 4 patron estén 20000 Ft és ezért már nyomtatókat dobálnak...5 rugót biztos nem ér meg, max 1 ezrest..

(#4568) Jazz

Jazz
(őstag)

Sziasztok!

Epson SX 130-al nem lehet feketéből nyomtatni.

Egyszerű szöveg, mindenhol be van állítva hogy szürkeárnyalatos, meg egyebek, és még ennek ellenére is színesből állítja össze a fekete betűket. A fekete tintához hozzá se nyúl.

Valami ötlet? Köszi

free your mind

(#4569) QwErTy42 válasza Jarod1 (#4567) üzenetére

QwErTy42
(senior tag)

Úgysem értenéd. :)

(#4570) Aller79

Aller79
(újonc)

Üdv!

Vettem egy Epson L800-as nyomtatót. Szeretném szublimációs tintával használni külső kazettarendszerrel.
Viszont nem találok sehol sem, hogy hol lehetne kapni ami ehhez a típushoz tuti, hogy jó. Valakinek valami tipp?

(#4571) Nagya21 válasza Aller79 (#4570) üzenetére

Nagya21
(senior tag)

HAli!!
Nem értem a kérdésed.
Az L800-askülső tintatartállyal rendelkezik, amibe a gyári 70ml ténta 3000huf
6*3000=15000, de valszeg nem eccerre fogy ki, és mivel látod, hogy mennyi van a tartályban, időben feltudsz rá készülni.
Üdv Nagya

Mindörökké C.O.D.

(#4572) Aller79 válasza Nagya21 (#4571) üzenetére

Aller79
(újonc)

Köszi a választ.
És a gyári kazettákba beönthetem a szublimációs tintát? Valahol mintha olvastam volna, hogy nem. Ezért is merült fel, hogy egy másik külső rendszert csatlakoztatok rá.

(#4573) Nagya21 válasza Aller79 (#4572) üzenetére

Nagya21
(senior tag)

Hali!!
Szublimációs tinta, ha jól tudom a melegítős fejekbe való, az epson meg piezós.
De majd jön valaki hozzáértő, és jól megaszondja, én csak ugatom a nyomtatókat. :D
Üdv Nagya

Mindörökké C.O.D.

(#4574) Aller79 válasza Nagya21 (#4573) üzenetére

Aller79
(újonc)

Vásárlás előtt utánaolvastam, több helyen javasolták az L800-as típust szublimációs nyomtatáshoz. Lehet, hogy félreinformáltak és jól bevásároltam...?! :Y

(#4575) Nagya21 válasza Aller79 (#4572) üzenetére

Nagya21
(senior tag)

JA igen 2500 egy tintapatron:
Itt
Üdv Nagya

Mindörökké C.O.D.

(#4576) beach head válasza Jazz (#4568) üzenetére

beach head
(fanatikus tag)

nyomtató beállításainál is be van pipálva hogy csak fekete tintával?

(#4577) epzon válasza Aller79 (#4574) üzenetére

epzon
(őstag)

mi a kérdés?

szublimációs tinta azért kell, mert valami póló vagy ajándéktárgy nyomtatást akarsz ugye?
na akkor megvetted az L800-at meg vegyél hozzá tintát és öntsd bele a tartályokba a szublimációs tintát, arra ügyelj, hogy a gyári tintával ne keverd

hogy hol tudsz szublimációs tintát venni? google.hu -> szublimációs tinta ft

jót vettél erre a célra

(#4578) epzon válasza Nagya21 (#4573) üzenetére

epzon
(őstag)

pont fordítva, az epsonokat alakítják át mindenné, mivel nem hővel dolgozik, ezért nem érzékeny az anyagra, csak megfelelően tiszta legyen

(#4579) epzon válasza Jarod1 (#4567) üzenetére

epzon
(őstag)

hallottál már adófizetésről, környezetvédelemről, munkavédelmi szabályokról, termékfejlesztésről, nem gyerekmunkáról, nem napi 1 dolláros bérről?

na ezt mind tartalmazza egy eredeti festék ára. Becsukhatod a szemed és a füled, és szajkózhatod hogy 5000 meg 1000 de akkor ne csodálkozz hogy a te munkádért sem adnak többet 10ft-nál, a többi meg mindenki maga lelkiismerete.

kíváncsi lennék milyen telefonod van és azért miért vagy hajlandó a gyártási ár 10szeresét kifizetné, de igazából tudom, mert azt látják a többiek....

(#4580) Aller79 válasza epzon (#4577) üzenetére

Aller79
(újonc)

Köszi a választ. :R

Ok. Tehát gyári tinta ki. Szublimációs tinta be. Felteszek megint egy olyan kérdést, hogy ezt sem tudom mit kérdezek. Valami olyasmit olvastam, hogy ezek a kazetta rendszerek önresetelősek. Ez mit is jelentene? Nem fog egy idő után pl. letiltani? Ha kiöntöm a gyári tintát, azt mibe löttyintsem, hogy tároljam ha hosszú ideig nem használom.

(#4581) Nagya21

Nagya21
(senior tag)

Hali!!
Oké ha arra kell a tinta amire tippeled Epson akkó' nemszótam :)
De itt tintafeltöltésnél vmi kódot kér ami a gyári téntára van nyomtatva, vagy nemjól tudom?
Üdv Nagya

Mindörökké C.O.D.

(#4582) Aller79 válasza Nagya21 (#4581) üzenetére

Aller79
(újonc)

Ah igen! Már el is felejtettem, hogy kérte a kódot. Színenként, mindegyikhez külön kódot kell bepötyögni. Ebből következik is a kérdés, ha a mostani tintát kiöntöm és beöntöm a szublimációsat akkor mi a felállás?
Megjegyzem, hogy jelenleg tele van az összes patron.

(#4583) epzon válasza Aller79 (#4580) üzenetére

epzon
(őstag)

már benne van a gyári festék a tartályokban?

(#4584) Nagya21 válasza epzon (#4583) üzenetére

Nagya21
(senior tag)

Hali!!
Ezekszerint.......
Üdv Nagya

Mindörökké C.O.D.

(#4585) Aller79 válasza epzon (#4583) üzenetére

Aller79
(újonc)

Igen. Ezek szerint sajnos? :F

(#4586) epzon válasza Aller79 (#4585) üzenetére

epzon
(őstag)

nem szerencsés, mivel két különféle tulajdonságú anyag találkozik egy a hajszál 100-ad résznél kisebb keresztmetszetű fúvókában, ami ha nem keveredik eléggé homogénen akkor dugulást okozhat

a kóddal nem kell törődnöd azt csak a legelső feltöltéskor kell megadni, utána ignorálni lehet, nem lesz gond belőle

én most a helyedben úgy járnék el, hogy gyári tinta ki, szublimációs festék be, aztá rányomni egy pár erőteljes fejtisztítást (de ne sokat, mert akkor a szivacs telik meg), azután meg folyamatosan - megállás nélkül - nyomtatni amíg nem látod, hogy a tartályokból (mindegyikből) le nem fogyott legalább a tizede

de ez csak egy ötlet, semmilyen felelősséget nem vállalok a következményekért.

(#4587) Aller79 válasza epzon (#4586) üzenetére

Aller79
(újonc)

Köszönöm a tanácsot. Mivel eddig ez a legkézzelfoghatóbb, meg is fogadom. A gondolatmenetedet figyelembe véve: ha mégis kicserélem az eredeti kazettarendszert egy másikra amiben csak a szublis tinta van az javíthat-e valamit a helyzeten?

(#4588) epzon válasza Aller79 (#4587) üzenetére

epzon
(őstag)

kicserélheted, de a gond nem a tartálynál van hanem bent a fejben, és mivel már felszívta a gép a gyári tintát ezért az már bent van a rendszerben

nyilván a nagyobb tisztaság nagyobb biztonságot is jelenet, azaz ártani biztos nem ártasz vele

(#4589) Jarod1 válasza epzon (#4579) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

" Becsukhatod a szemed és a füled, és szajkózhatod hogy 5000 meg 1000 de akkor ne csodálkozz hogy a te munkádért sem adnak többet 10ft-nál, a többi meg mindenki maga lelkiismerete."

nem hinném hogy aaz eredeti tinta nem kínában készül...
én nem azért veszek 1 telefont mert trendi vagy mert minden majom azt veszi mert divat, hanem azért mert tetszik és az általam felálított kritériumoknak megfelel.

(#4590) QwErTy42 válasza Jarod1 (#4589) üzenetére

QwErTy42
(senior tag)

Látszik, hogy még nem láttál eredeti patront.
Akkor meg kérdem én mégis mi a francról beszélsz?

Epson, Canon Japánban gyártja saját gyáraiban.
A HP Skóciában, Dániában, USÁ-ban, Malajziában... saját gyáraiban.

Azokban az országokban igenis ki kell fizetni az adókat, biztosítani kell a munkavédelmi és környezetvédelmi előírásokat és még sorolhatnám.

Igen: az utángyártott patronok 99%-a Kínában készül, max a csomagolás és átmatricázás történik másik országban.

(#4591) epzon válasza Jarod1 (#4589) üzenetére

epzon
(őstag)

A hit az egy nagyon erős dolog, sokszor még azt is legyőzi amit a saját szemeddel látsz, akkor mit mondjunk arra amiről fogalmad sincs de te hiszed. Jogodban áll, de attól még nem lesz igazság.

(#4592) a2d2 válasza Thrawnad (#4046) üzenetére

a2d2
(fanatikus tag)

Szia!

Pontosan mit értesz az alatt hogy resetelted a nyomtatókat?
Én most tettem egy vadi új utángyártott patronkészletet egy DX8450-esbe, és pár fejtisztítás után kiírta hogy nem találja a cián és a magenta patronokat.
Ezt ki lehet valahogy ütni a gépből?

Köszi!

Miki

Hoppá kicsit elnéztem az oldalakat. Valaki tudna válaszolni a fenti kérdésre?

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#4593) Thrawnad válasza a2d2 (#4592) üzenetére

Thrawnad
(tag)

Én is tudok válaszolni :D
Azt hiogy a patron állapotot figyelje nem tudod kikapcsolni.
A nyomtató reset az a WASTE INK COUNTER-re vonatkozik.
Ez lényegében egy élettartam számláló.
Egyébként bizonyos ugy patronokra nem azt irja hogy kikopott, hanem azt hogy nem találja.
Egyébként miért kellett annyi fejtisztítás???
Thrawnad

(#4594) a2d2 válasza Thrawnad (#4593) üzenetére

a2d2
(fanatikus tag)

Szia!

Lehet hogy nem fogalmaztam elég pontosan.
Szóval ezt írja ki: "Ink cartridge not recognized".

Amit pár órás netes keresés után találtam és végigjátszottam már:
- chip törölgetése
- Windows driverben a monitoring kikapcsolása
- nyomtatóban a patrontartó rekesz (fej feletti rész) tisztítgatása langyos vízzel
- patronok nyomogatása a patrontartóba
- bepattanó kis kallangyúk ellenőrzése, patron előre felé nyomása
- mindegyik patron kiszedése, gép lekapcsolása, kihúzása a konnektorból, majd vissza
- akkor megcsináltam ugyanezt amit te írtál hogy usb-t is húzzam ki
- szóval mindenféle PC-s csatlakozás nélkül is ezt játssza
- a fenti pont miatt nem próbáltam leszedni a drivert és régebbit felpakolni (szerintem a nyomtató tárolja a letiltott chipeket)

Szóval csak valami olyasmi megoldást tudnék elképzelni hogy pl firmware frissítéssel kitörölni az agyából a tiltólistát, és utána a számítógépen is rendet tenni (régi driver + update letiltása). Erre van valami lehetőség?

Amúgy azért kellett ilyen sok fejtisztítás mert a patronok berakása után a cián tökéletes volt, a magenta és a fekete cián alapon fekete csíkokat húzott, a sárga meg csak 2 kis csíkot.
ezután színek szerint próbáltam nyomtatni corel-ből, és 3 fejtisztítás után kezdett visszatérni a magenta, ezért nyomtam neki még rá vagy 5x a fejtisztításra, miután végül kidobta a fenti hibát.

Megnéztem, v6-os chipek vannak a patronokon. Neten rendeltem őket, lehet hotgy átvágtak vele, mert ezek már régen tiltólistán vannak?
Vagy aki ugy patront használ annak milyen verziójú chip van rajta?

Néztem ezt az utántöltős rendszeredet is a reset gombbal, meg hogy sokat dícséred.
Én csak attól félek hogy beruházok egyre pár ezer forintért, és ugyanúgy tiltva lesz a chip rajta.
Vagy mi a biztosíték hogy azt nem dobja vissza a nyomtató?

Köszi!

(#4595) Thrawnad válasza a2d2 (#4594) üzenetére

Thrawnad
(tag)

Ennyi fejtisztítás után, tuti kifogyott a cucc.
Semmi extra másikat bele.
Nekem tényleg bejön az önresetteres.
Én azért javaslom mindíg a személyes vásárlást, mert ha nem jó akkor visszaadom.
Nyomtató Firmwaret meg jobb ha nem piszkálod.

Mennyit akarsz majd nyomtatni?
Ha sokat akkor CISS, vagy resetteres patron.

Thrawnad

(#4596) a2d2 válasza Thrawnad (#4595) üzenetére

a2d2
(fanatikus tag)

Ezt nem mondod komolyan!
Szóval tegnap egy óra alatt kiürítettem a vadi új patronokat a fejtisztításokkal?
Komoly.

De akkor miért ez a not recognized hülyeséget írja? Miért nem azt hogy cseréljek patront mert nincs festék.

Akkor viszont reset-et kellene csinálnom a régi patronokon és feltölteni ablakmosóval és nyomtatni pár oldalt.
Ezt a reset-et nem lehet valahogy reset-elő nélkül megoldani? (pl összeérintve bizonyos részeket a chip-en).

Amúgy nem akarok sokat nyomtatni, mert a cégben tudok ha kell. Szóval ki akarom tisztítani a fejét hogy szépen nyomtasson és eladni az egész kócerájt :)

(#4597) TA68 válasza a2d2 (#4596) üzenetére

TA68
(fanatikus tag)

Szerintem is elpucolgattad a patronokat.

(#4598) Jarod1 válasza a2d2 (#4596) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

használj chip resettert kb 1500 Ft patronbirodalom.hu -n nekem is néha csinálta amikor bekapcsolás után, bejön ez a hiba üzenet, de reset után felismeri, és addig nyomtatok amig ki nem fogy a tinta..de ezt nem a softveres jelzéssel láttom hanem amikor már nincs az a szin...

(#4599) a2d2 válasza Jarod1 (#4598) üzenetére

a2d2
(fanatikus tag)

Ja hogy a resetter ezt is megoldja?
Akkor ezek szerint nem ezzel a UGY patron védelemmel van a gondja?

(#4600) Jarod1 válasza a2d2 (#4599) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

aham, random szerű en nem fogadta néha el a patront de amikor kiszedem hallom és érzem hogy lötyög benne a festék. most nem kapcsolgatom ki- a nyomtatót és igy elkerülöm a fejtisztítást, mellesleg epson officebx600
at használok.

(#4601) chris0707

chris0707
(újonc)

Sziasztok!

SZERETNÉM MINDEN EPSONOS FIGYELMÉBE AJÁNLANI A KÖVETKEZŐ VIDEÓT mely a tervezett elavulásról szól és IGAZ!!!!
Nekem egy epson PX 730WD nyomtatóm van.

A tervezett elavulás története A NYOMTATÓRÓL!
http://www.youtube.com/watch?v=9yte-_QYmj4

A FILMBEN LÁTHATÓ NULLÁZÓ PROGRAM:
http://ssclg.com/epson.shtml

TELJES FILM VÁGATLANUL:
http://www.youtube.com/watch?v=Pn_fDLi7MLs

KÜLSŐ TANK, ÉS SZÁMLÁLÓ VISSZAÁLLÍTÓ PROGRAM:
http://www.ebay.com/itm/160997258800?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

KÜLSŐ TINTATARTÓ EGYSÉG
http://www.ebay.com/itm/370713939293?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

ÉN MINDET BESZEREZTEM és abszolút elégedett vagyok.:)
Így nyertem az Epson tervezett elavulásával szemben...

(#4602) atala válasza chris0707 (#4601) üzenetére

atala
(senior tag)

Azért azt ne felejtsük el, hogy ha nullázzuk a hulladék tartály számlálóját, akkor azért illik kicserélni a szivacsokat a gépben, ami nem kis feladat. Én amikor nulláztam a canon nyomtatóm számlálóját, szétszedtem a gépet, és kicseréltem, pontosabban kimostam a szivacsokat. Nagyon teli voltak, egy idő után baj is lett volna belőle.

(#4603) TA68 válasza atala (#4602) üzenetére

TA68
(fanatikus tag)

Az első nullázásnál felesleges kimosni a szivacsot. Csak kiszáradt tinta van benne, rengeteget fel tud még szívni. :K

(#4604) QwErTy42 válasza chris0707 (#4601) üzenetére

QwErTy42
(senior tag)

Demagóg egy kicsit ez így, nem gondolod?

Mert 10 éve egy minimálbér áráért kaptál nyomtatót, most viszont a minimálbér töredékéért elvárod, hogy ugyanazt a minőséget és megbízhatóságot adják a gyártók.
Kevesebbért többet. Mindenki ezt szeretné kapni de ugye Te sem vállalnál heti plusz 20 túlórát ugyanannyi fizuért?

(#4605) epzon válasza chris0707 (#4601) üzenetére

epzon
(őstag)

Ez nagyon érdekes....nagyon....tényleg

Szerinted egy használati eszköz KARBANTARTÁSA az azért van, hogy azt ki kelljen dobni? Tehát az autóban azért kell 30 000 km-ként olajat cserélni, hogy az minél hamarabb tönkremenjen. És ugye az általában nem igaz, hogy amelyik autót gyári szervizben mindent betartva pontosan KARBANTARTANAK annál sokkal kevesebb a váratlan meghibásodás, ugye ez hülyeség?

Tudod mennyi a költsége a szivacs cserének szervizben?

Ha láttál volna már nyomtatót amiből önteni lehetett a festéket mert nem cserélték a szivacsot akkor nem lennél ilyen nagyon okos... de te nyertél...gratulálok... főleg, hogy hozzájárulsz a gyerekmunkához és a környezet pusztításához havi párszáz forintért. Ügyes vagy BAJNOK.....

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.