- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Szia!
Pedig fent van a "neten" tessék a link: epson win7 driver
Azt viszont nem írtad, hogy milyen Windows alá kell a driver, amit linkeltem az a win7, de ott másik Windows drivert is le lehet tölteni.
Az ilyen jellegű kérdést legközelebb a Epson nyomtató - segítség kéne! topicban tedd fel.Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot hanem használd a keresést, mert szinte minden kérdésnek van topicja.
Ezt zártam.
-
bozorzsu
csendes tag
Sziasztok!
Van egy epson sx 130-as nyomtatóm, amit szeretnék laptop-ra feltelepíteni, de sehol sem találom a lemezét. Már felkutattam az egész lakást, de sehol nincs.
Szóval szükségem lenne a driverre. Netem sehol nincs, csak a scanner progija van meg.
Tud valaki segíteni? Nekem a lemez kéne, ha valaki tudja, küldje el nekem, a postát fizetem oda-vissza. Másnap küldöm is vissza!
Köszi!
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crimson Desert
- Borderlands 4
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest