-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cantus
tag
Erre nincs ötlete továbbra se senkinek?
Ma reggelre már lett is hibaüzenet:
Error
A printer error has occurred. Turn power off and then on again. For details, see your documentation.Most már bekapcsolás után minden ikon villog.
Tipp?
-
cantus
tag
Teljesen tanácstalan vagyok nagyon kellene a segítség a tapasztaltabbaktól!
Adott egy Epson stylus photo px820fwd CISS rendszerrel amivel napi szinten nyomtatok pár oldalt. Ma reggel is szerettem volna és látszólag dolgozik is a nyomtató, de csak üres lapot ad ki. Semmi hibaüzenet. A nyomtató tartályában oldalt megpillantva, a festékek olyan 70%-on állnak, tehát látszólag minden rendben van. Beszáradva se lehet, hiszen tegnap még ment.
Eddig egyszer volt szervízben, mert a szivacspárna élettartamát elérte és kicseréltettem, de sose volt semmi baja.
Próbáltam vele fénymásolni is, akkor is csak üres lapot ad vissza. Semmi hibát nem ír ki.Találkozott már bárki ilyesmivel? Tippeltem még arra, hogy esetleg elért a számlálója egy bizonyos mennyiséget és emiatt nem nyomtat, de akkor gondolom kéne erről üzenetet írnia...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest