Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék információt kérni azzal kapcsolatban, hogy a Workforce M100-as nyomtatók gyári tintával használva mennyi állás időt tudnak elviselni károsodás nélkül?
Mi gondolkodunk ilyen gépek beszerzésén céges környezetben. Azonban nyáron 3 hét és télen 2 hét állásidő az mindig jelen van. A kérdésem az lenne, hogy ezt az időtartamot beszáradás és károsodás nélkül még el tudja viselni a nyomtató?
Igazán fontos lenne a válaszotok, az Epson-tól nem kaptam rá választ.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Van egy Epson BX635FWD multifunkciós gépem. Win7 64-bit-es oprendszeren telepítettem a gyári legfrissebb drivert és az Epson Scan nevezetű programot. USB-vel csatlakozik a nyomtató a gépemhez. A nyomtatással semmi probléma, azonban mikor indítanám az Epson Scan progit, akkor azt írja, hogy nincs kommunikáció a lapolvasóval, ellenőrizzem a csatlakozást illetve a be-kikapcsolt állapotot stb. A fénymásolás működik, szóval ez a rész problémamentes,de beolvastatni nem tudok :S.
Érdekes módon, a vezérlőpultból elérve a nyomtatót, az epson scan settings-ben van egy teszt funkció, ott hibátlannak ítéli a kapcsolatot és üzemkésznek nyilvánítja a lapolvasót.
Valakinek valami javaslat?
Köszi előre is és üdv mindenkinek!
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy vásároltam egy Bx300F-típusú nyomtatót. A gyári patron kifogyott. Utángyártottat tettem bele (ezPrint), ezt követően ment normálisan minden, aztán így csíkosan kezdett el nyomtatni, mintha nem lenne beállítva rendesen a fej,kicseréltem a patront is, az sem segített. Ezért elvégeztem rajta minden lehetséges karbantartási műveletet, de egyik sem segített.
Szóval hozzátok fordulnék, mit tehetek az ügy érdekében? (2 hónapja vettem a készüléket)
Üdv mindenkinek és köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest