- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genesist
tag
Sziasztok!
Van itthon egy Epson EH-TW570 projektor. A következő a probléma. Ha a vetítő világos képet vetít, akkor a vetített kép jobb oldalán egy keskeny zöld vonal jelenik meg. Bármilyen forrásról hajtom meg, a jelenség tapasztalható. Több kábellel is próbáltam, ugyanaz az eredmény. Ha nincs a vetítőn forrás, tehát csak a kék háttér van ahol keresi a bemenetet, ott például abszolút nem látszik. Továbbá a világos feliratokban is látszik a zöld szín a betűk széleinél.
Sötét képeknél (jeleneteknél) nem látszik egyébként. Lefényképeztem, amin elég jól látható. Néhány esetben a zöld vonal vastagabbá válik és így távolról is egyértelműen látszik.Szerintetek mi lehet a probléma? Konvergenciahiba? 10 napos, brand new vetítőről van szó, kicsit elkeserítő.

Garancia van rá természetesen még. Nem tudom, hogy pont kifogtam egy gyári hibásat vagy ez gyakori jelenség a 3LCD vetítőknél?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest