Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
dabadab
üzenetére
Tényleg nem jó? Ne már... Mi a különbség irda és infra között? Eddig azt hittem ez ugyanaz. És akkor honnan tudhatom, hogy mely usb-s vevők kompatibilisek távirányítóval? Sorosnál mi a helyzet? Mert amúgy nem ragaszkodok az usb-hez, csak gondoltam egyszerűbb, aztán lehet nem...
Ezt honnan és mennyiért tudod beszerezni?
Wake funkció nem tudom mennyire lényeges... mármint még nem döntöttem el, hogy mennyit fog menni a gép, mert tervezek rá szerver funkciókat is (web, ftp/s, filemegosztás), így lehet ezt másképp fogom megoldani.
Még amúgy valamelyik logitech harmonyt láttam, ami tetszett, 6k körüli árával nem vészes, bár erről nem tudok semmit, csak úgy láttam egy árlistán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő